مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

287
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

505
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی ویژگی های بیوشیمیایی و حسی برخی ژنوتیپ های امیدبخش زیتون کنسروی

صفحات

 صفحه شروع 139 | صفحه پایان 151

چکیده

 در این پروژه قابلیت فرآوری و کیفیت زیتون کنسروی سبز در دوره عمر قفسه ای با استفاده از 6 رقم و 5 ژنوتیپ انتخابی مورد ارزیابی قرار گرفتند. نمونه ها پس از برداشت و شست وشو, به وسیله محلول سودسوزآور (2 درصد) تلخی زدایی شدند. سپس میوه ها به منظور انجام تخمیر و انبارمانی در محلول آب و نمک قرارداده شدند. در طول دوره تخمیر و انبارمانی, اندازه گیری صفاتی همچون درصد خاکستر میوه, گلوکز, اسیدهای چرب, اسیدیته و pH, عناصر معدنی میوه و خواص حسی صورت گرفت. در زمان برداشت, رقم های دیره, تخم کبکی و ژنوتیپKH15 به ترتیب دارای بیشترین وزن میوه نسبت به سایر رقم ها و ژنوتیپ ها بوده اند. در طول دوره فرآوری و انبارمانی مقدار سدیم گوشت میوه, نسبت به زمان برداشت دارای روند افزایشی, ولی مقدار کلسیم و پتاسیم کاهش یافت. هرچند مقدار تغییرات اسیدیته میوهدر این دوره, دارای روند مشخصی نبود. مطابق با ارزیابی حسی, به ترتیب زیتون های رقم زرد, QG18, GW1, دیره, مشکات, مانزانیلا, TMN2و BN5با کسب امتیاز بالا از نظر پذیرش کلی میوه در بین داوران (بین 5/7 – 9) در یک گروه آماری واقع شدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضایی کلج، یوسف، زینانلو، علی اصغر، طاوسی، سیدمهیار، و عمادپور، معصومه. (1399). ارزیابی ویژگی های بیوشیمیایی و حسی برخی ژنوتیپ های امیدبخش زیتون کنسروی. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 51(1 )، 139-151. SID. https://sid.ir/paper/390333/fa

    Vancouver: کپی

    رضایی کلج یوسف، زینانلو علی اصغر، طاوسی سیدمهیار، عمادپور معصومه. ارزیابی ویژگی های بیوشیمیایی و حسی برخی ژنوتیپ های امیدبخش زیتون کنسروی. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1399؛51(1 ):139-151. Available from: https://sid.ir/paper/390333/fa

    IEEE: کپی

    یوسف رضایی کلج، علی اصغر زینانلو، سیدمهیار طاوسی، و معصومه عمادپور، “ارزیابی ویژگی های بیوشیمیایی و حسی برخی ژنوتیپ های امیدبخش زیتون کنسروی،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 51، no. 1 ، pp. 139–151، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/390333/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button