Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

568
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

439
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری جدا شده از محصولات لبنی بر مدل رت های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 68

چکیده

 با توجه به شیوع روز افزون دیابت نوع2, پژوهش کنونی با هدف تاثیر لاکتوباسیلوس های جداسازی شده از محصولات لبنی بر قندخون در رت های دیابتی شده انجام شد. جداسازی و شناسایی لاکتوباسیلوس ها از محصولات لبنی با استفاده از تست های بیوشیمیایی و مولکولی انجام شد. در این پژوهش تیمار بر روی 49 راس رت نر ویستار با سن تقریبا 6 تا 8 هفته ای انجام شد. رت ها در 7 گروه 7 تایی تقسیم بندی شدند. که در گروه مداخله از باکتری های لاکتوباسیلوس روتری و لاکتوباسیلوس پلانتاروم استفاده شد. در پایان 4 هفته تغییرات وزنی و قند خون رت ها نسبت به گروه کنترل مثبت و کنترل منفی بررسی و اندازه گیری شد. تحلیل آماری با استفاده از نرم افزار SPSS, آزمون کای دو یا آزمون دقیق فیشر برای مقایسه ی متغیرها انجام گردید. نتایج نشان داد در طی یک ماه که رت ها تحت تاثیر باکتری های لاکتوباسیلوس بودند حداکثر وزن در هفته چهارم و کمترین وزن در هفته اول پژوهش را داشتند. در گروه هایی که مصرف همزمانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و روتری را داشتند کاهش معناداری در سطح قند خون مشاهده گردید. مطالعه حاضر نشان داد که مداخله لاکتوباسیلوس ها بدون تغییر رژیم غذایی و یا اعمال رژیم غذایی خاص در رت ها, می تواند باعث کاهش معنادار قند خون در گروه مصرف کننده باکتری شود. با توجه به اثر باکتری های مورد مطالعه در کاهش قند خون می توان ادعا کرد که لاکتوباسیلوس ها بعنوان راه درمان کمکی در بیماران مبتلا به دیابت نوع2 می توان با انجام مطالعات بیشتر پیشنهاد نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امینیان، الهام، معظمیان، الهام، و عدالت منش، محمدامین. (1399). تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری جدا شده از محصولات لبنی بر مدل رت های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین. میکروب شناسی مواد غذایی، 7(4 )، 59-68. SID. https://sid.ir/paper/390594/fa

    Vancouver: کپی

    امینیان الهام، معظمیان الهام، عدالت منش محمدامین. تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری جدا شده از محصولات لبنی بر مدل رت های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1399؛7(4 ):59-68. Available from: https://sid.ir/paper/390594/fa

    IEEE: کپی

    الهام امینیان، الهام معظمیان، و محمدامین عدالت منش، “تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری جدا شده از محصولات لبنی بر مدل رت های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 7، no. 4 ، pp. 59–68، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/390594/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا