APA:
کپیسعیدی، زهرا، مدنی، حمید، شیرزادی، محمدحسن، حیدری شریف آباد، حسین، و افشارمنش، غلامرضا. (1400). تأثیرکاربرد باکتری های آزاد کننده ﭘ تاسیم بر عملکرد سه رقم گندم نان (Triticum aestivum L. ). دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، 31(1 )، 39-48. SID. https://sid.ir/paper/390718/fa
Vancouver:
کپیسعیدی زهرا، مدنی حمید، شیرزادی محمدحسن، حیدری شریف آباد حسین، افشارمنش غلامرضا. تأثیرکاربرد باکتری های آزاد کننده ﭘ تاسیم بر عملکرد سه رقم گندم نان (Triticum aestivum L. ). دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)[Internet]. 1400؛31(1 ):39-48. Available from: https://sid.ir/paper/390718/fa
IEEE:
کپیزهرا سعیدی، حمید مدنی، محمدحسن شیرزادی، حسین حیدری شریف آباد، و غلامرضا افشارمنش، “تأثیرکاربرد باکتری های آزاد کننده ﭘ تاسیم بر عملکرد سه رقم گندم نان (Triticum aestivum L. )،” دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، vol. 31، no. 1 ، pp. 39–48، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/390718/fa