Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

448
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

485
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر نسبت عامل پخت بر استحکام کششی و چسبندگی لاینر بر پایه ی HTPB

صفحات

 صفحه شروع 201 | صفحه پایان 209

چکیده

 امروزه سامانه های با پیشرانه جامد به علت ساختار ساده و قابلیت اطمینان بالا به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از الزامات در این سامانه ها استحکام کششی و چسبندگی بالای لاینر به منظور حفظ یکپارچگی و خنثی کردن تنش های وارده به موتور است. در این پژوهش اثر افزایش نسبت عامل پخت (NCO/OH) در بازه ی 4/1-9/0=R بر استحکام کششی لاینر بر پایه HTPB و نیز چسیندگی لاینر به پیشرانه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان می دهد افزایش میزان ایزوسیانات با افزایش درصد شبکه ای شدن, استحکام کششی را افزایش داده و ازدیاد طول در نقطه ی شکست را کاهش می دهد. همچنین با افزایش گروه های NCO توانایی لاینر برای ایجاد پیوند های یورتانی در سطح مشترک با پیشرانه افزایش می یابد و از این طریق استحکام چسیندگی افزایش می یابد. در نهایت با درنظر گرفتن الزامات طراحی, فرآیند پذیری و نیز هزینه و ایمنی نسبت پخت بهینه انتخاب گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نادری، محمد، جمالی، علی اکبر، کبریت چی، عباس، و وجدی، محمدرضا. (1398). بررسی اثر نسبت عامل پخت بر استحکام کششی و چسبندگی لاینر بر پایه ی HTPB. مواد پرانرژی، 14(4 (پیاپی 44) )، 201-209. SID. https://sid.ir/paper/390800/fa

    Vancouver: کپی

    نادری محمد، جمالی علی اکبر، کبریت چی عباس، وجدی محمدرضا. بررسی اثر نسبت عامل پخت بر استحکام کششی و چسبندگی لاینر بر پایه ی HTPB. مواد پرانرژی[Internet]. 1398؛14(4 (پیاپی 44) ):201-209. Available from: https://sid.ir/paper/390800/fa

    IEEE: کپی

    محمد نادری، علی اکبر جمالی، عباس کبریت چی، و محمدرضا وجدی، “بررسی اثر نسبت عامل پخت بر استحکام کششی و چسبندگی لاینر بر پایه ی HTPB،” مواد پرانرژی، vol. 14، no. 4 (پیاپی 44) ، pp. 201–209، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/390800/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا