Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

289
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

469
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر هیومی پتاس و سولفات پتاسیم روی برخی صفات بیوشیمیایی و ماندگاری گل شب بو (Matthiola incana var. Annua)

صفحات

 صفحه شروع 131 | صفحه پایان 142

چکیده

 به منظور بررسی تأثیر کود آلی هیومی پتاس و کود شیمیایی سولفات پتاسیم بر صفات بیوشیمیایی و ماندگاری گل شب بو, آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با 3 تکرار در دانشگاه شهید چمران اهواز در سال 1394 به اجرا درآمد. تیمارهای مورد آزمایش شامل کود هیومی پتاس در 3 سطح (صفر, 500 و 1000 پی پی ام) و کود سولفات پتاسیم در 3 سطح (صفر, 50 و 100 کیلوگرم در هکتار) بود که صفات بیوشیمیایی (کلروفیل a, کلروفیل b, کلروفیل کل, کارتنویید, میزان پتاسیم و کلسیم در گیاه, درصد مواد آلی گیاه, درصد خاکستر خام) و صفت ماندگاری گل موردارزیابی قرار گرفتند. طبق نتایج, تیمار با هیومی پتاس در صفات موردارزیابی به غیر از درصد ماده آلی و درصد خاکستر خام و تیمار با سولفات پتاسیم در صفات موردبررسی به غیر از میزان پتاسیم و ماندگاری گل تفاوت معنی داری نشان دادند. هم چنین برهم کنش هر دو کود تأثیر معنی داری در صفات میزان کلسیم, درصد ماده آلی, ماندگاری گل و درصد خاکستر خام نشان داد. بیش ترین درصد خاکستر خام, میزان پتاسیم و رنگیزه ها تحت تأثیر تیمار 1000 پی پی ام هیومی پتاس و بیش ترین درصد ماده آلی تحت تأثیر سطوح متفاوت سولفات پتاسیم قرار گرفتند. هم چنین بیش ترین میزان کلسیم و ماندگاری گل از برهم کنش 1000پی پی ام هیومی پتاس و 100 کیلوگرم در هکتار سولفات پتاسیم به دست آمد. به طورکلی تلفیق غلظت 1000 پی پی ام هیومی پتاس و سطح 100 کیلوگرم در هکتار سولفات پتاسیم, صفات بیوشیمیایی و ماندگاری گل شب بو را بهبود بخشید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صالحی، لیلا، چهرازی، مهرانگیز، صدیقی دهکردی، فریده، و معزی، عبدالامیر. (1398). تاثیر هیومی پتاس و سولفات پتاسیم روی برخی صفات بیوشیمیایی و ماندگاری گل شب بو (Matthiola incana var. Annua). فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، 19(1 )، 131-142. SID. https://sid.ir/paper/390876/fa

    Vancouver: کپی

    صالحی لیلا، چهرازی مهرانگیز، صدیقی دهکردی فریده، معزی عبدالامیر. تاثیر هیومی پتاس و سولفات پتاسیم روی برخی صفات بیوشیمیایی و ماندگاری گل شب بو (Matthiola incana var. Annua). فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)[Internet]. 1398؛19(1 ):131-142. Available from: https://sid.ir/paper/390876/fa

    IEEE: کپی

    لیلا صالحی، مهرانگیز چهرازی، فریده صدیقی دهکردی، و عبدالامیر معزی، “تاثیر هیومی پتاس و سولفات پتاسیم روی برخی صفات بیوشیمیایی و ماندگاری گل شب بو (Matthiola incana var. Annua)،” فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، vol. 19، no. 1 ، pp. 131–142، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/390876/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا