مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

385
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

525
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر منابع مختلف روغن بر عملکرد و الگوی اسیدهای چرب گوشت سینه و ران در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 22 | صفحه پایان 34

چکیده

 این آزمایش به منظور تعیین اثر افزودن روغن های گیاهی به جیره بر عملکرد, خصوصیات لاشه و الگوی اسیدهای چرب گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی انجام گرفت. جهت انجام زمایش تعداد 300 قطعه جوجه یک روزه سویه کاب 500 در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار (روغن های سویا, کتان, کانولا, ذرت و آفتابگردان), پنج تکرار و 12 قطعه جوجه در هر تکرار و به مدت 42 روز بر روی بستر پرورش داده شدند. در انتهای آزمایش و پس از چهار ساعت گرسنگی, دو پرنده از هر تکرار (یک مرغ و یک خروس) کشتار شد و پس از تعیین خصوصیات لاشه, از گوشت ران و سینه خروس ها, نمونه گیری صورت گرفت. استفاده از منابع مختلف روغن گیاهی تاثیر معنی داری بر افزایش وزن (42-1 روزگی), ضریب تبدیل غذایی (42-1 روزگی) و خصوصیات لاشه نداشت. اضافه کردن روغن کتان به جیره باعث افزایش مقدار اسیدهای چرب غیراشباع, اسیدهای چرب غیراشباع دارای چند پیوند دوگانه, اسیدهای چرب امگا-3 و افزایش نسبت اسیدهای چرب غیراشباع به اسیدهای چرب اشباع و اسیدهای چرب غیراشباع دارای چند پیوند دوگانه به اسیدهای چرب اشباع و کاهش نسبت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3 در ماهیچه سینه و ران جوجه های گوشتی شد (05/0>p). بیشترین مقدار اسیدهای چرب امگا-6 در گوشت ران جوجه های تغذیه شده با جیره های حاوی روغن های ذرت و کتان و کمترین مقدار آن در جیره حاوی روغن کانولا, مشاهده شد (05/0>p). نتایج آزمایش نشان داد افزودن منابع مختلف روغن های گیاهی به جیره تاثیر معنی داری بر ضریب تبدیل غذایی پرندگان نداشت ولی استفاده از روغن کتان باعث افزایش اسیدهای چرب امگا-3 در گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بلداجی، فتح اله، دستار، بهروز، و یامچی، احد. (1398). تاثیر منابع مختلف روغن بر عملکرد و الگوی اسیدهای چرب گوشت سینه و ران در جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی، 10(23 )، 22-34. SID. https://sid.ir/paper/390929/fa

    Vancouver: کپی

    بلداجی فتح اله، دستار بهروز، یامچی احد. تاثیر منابع مختلف روغن بر عملکرد و الگوی اسیدهای چرب گوشت سینه و ران در جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1398؛10(23 ):22-34. Available from: https://sid.ir/paper/390929/fa

    IEEE: کپی

    فتح اله بلداجی، بهروز دستار، و احد یامچی، “تاثیر منابع مختلف روغن بر عملکرد و الگوی اسیدهای چرب گوشت سینه و ران در جوجه های گوشتی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 10، no. 23 ، pp. 22–34، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/390929/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button