APA:
کپیاخوان سپهی، عباس، خنافری، آنیتا، سجودی، شیما، یاریگرروش، مرضیه، جمشیدی، امیرحسین، و رضازاده، شمسعلی. (1386). اثر عصاره های سیر و هل بر روی خواص مورفولوژی و فیزیولوژی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA) و سودوموناس آئروجینوزا. گیاهان دارویی، 7(25)، 29-38. SID. https://sid.ir/paper/390977/fa
Vancouver:
کپیاخوان سپهی عباس، خنافری آنیتا، سجودی شیما، یاریگرروش مرضیه، جمشیدی امیرحسین، رضازاده شمسعلی. اثر عصاره های سیر و هل بر روی خواص مورفولوژی و فیزیولوژی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA) و سودوموناس آئروجینوزا. گیاهان دارویی[Internet]. 1386؛7(25):29-38. Available from: https://sid.ir/paper/390977/fa
IEEE:
کپیعباس اخوان سپهی، آنیتا خنافری، شیما سجودی، مرضیه یاریگرروش، امیرحسین جمشیدی، و شمسعلی رضازاده، “اثر عصاره های سیر و هل بر روی خواص مورفولوژی و فیزیولوژی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA) و سودوموناس آئروجینوزا،” گیاهان دارویی، vol. 7، no. 25، pp. 29–38، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/390977/fa