APA:
کپیسحرخیز بندفروزی، کمال، رضایی، منصور، و کاظمی فرد، محمد. (1398). تاثیر سطوح مختلف پودر گوجه فرنگی با و بدون افزودن آنزیم بر عملکرد, فراسنجه های خونی و وضعیت آنتی اکسیدانی بلدرچین های ژاپنی. پژوهش های تولیدات دامی، 10(23 )، 11-21. SID. https://sid.ir/paper/391077/fa
Vancouver:
کپیسحرخیز بندفروزی کمال، رضایی منصور، کاظمی فرد محمد. تاثیر سطوح مختلف پودر گوجه فرنگی با و بدون افزودن آنزیم بر عملکرد, فراسنجه های خونی و وضعیت آنتی اکسیدانی بلدرچین های ژاپنی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1398؛10(23 ):11-21. Available from: https://sid.ir/paper/391077/fa
IEEE:
کپیکمال سحرخیز بندفروزی، منصور رضایی، و محمد کاظمی فرد، “تاثیر سطوح مختلف پودر گوجه فرنگی با و بدون افزودن آنزیم بر عملکرد, فراسنجه های خونی و وضعیت آنتی اکسیدانی بلدرچین های ژاپنی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 10، no. 23 ، pp. 11–21، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/391077/fa