Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

302
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

622
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر عامل پخت و دمای ریخته گری بر عمر کاربری سامانه بایندر بر پایه HTPB

صفحات

 صفحه شروع 217 | صفحه پایان 225

چکیده

 تأثیر پارامترهای دما و عامل پخت بر رفتار رئولوژی سیستم بایندر بر پایه پلی بوتادین خاتمه یافته با هیدروکسیل (HTPB) برای تولید گرین های متوسط و بزرگ حائز اهمیت است. در این پژوهش, اثر دمای ریخته گری º C40, º C50 و º C60 و همچنین اثر ساختار شیمیایی عوامل پخت TDI, IPDI و HDI بر رفتار رئولوژی سیستم بایندر برپایه پلی بوتادین با هیدروکسیل انتهایی مورد بررسی قرار گرفت. افزایش دمای ریخته گری به سبب افزایش میزان پخت, گرانروی را افزایش می دهد؛ بنابراین کاهش دمای ریخته گری, با کنترل فرآیند پخت, عمر کاربری را افزایش می دهد. تغییرات لگاریتم ویسکوزیته نسبت به زمان برای سه سیستم بایندر برپایه HTPB با عامل پخت TDI, IPDI و HDI در دماهای مختلف بیانگر آن است که سیستم بایندر برپایه HTPB با عامل پخت TDI, به دلیل وجود حلقه آروماتیک بیشترین سرعت افزایش ویسکوزیته و سیستم بایندر برپایه HTPB با عامل پخت IPDI به دلیل ساختار حلقوی و آلیفاتیک دارای کمترین سرعت افزایش ویسکوزیته بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدتقی نژاد، هادی، کبریت چی، عباس، نیازی، سیدمحمدرضا، و ممبینی، جهانبخش. (1397). بررسی اثر عامل پخت و دمای ریخته گری بر عمر کاربری سامانه بایندر بر پایه HTPB. مواد پرانرژی، 13(4 (پیاپی 40) )، 217-225. SID. https://sid.ir/paper/393078/fa

    Vancouver: کپی

    محمدتقی نژاد هادی، کبریت چی عباس، نیازی سیدمحمدرضا، ممبینی جهانبخش. بررسی اثر عامل پخت و دمای ریخته گری بر عمر کاربری سامانه بایندر بر پایه HTPB. مواد پرانرژی[Internet]. 1397؛13(4 (پیاپی 40) ):217-225. Available from: https://sid.ir/paper/393078/fa

    IEEE: کپی

    هادی محمدتقی نژاد، عباس کبریت چی، سیدمحمدرضا نیازی، و جهانبخش ممبینی، “بررسی اثر عامل پخت و دمای ریخته گری بر عمر کاربری سامانه بایندر بر پایه HTPB،” مواد پرانرژی، vol. 13، no. 4 (پیاپی 40) ، pp. 217–225، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/393078/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا