مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

854
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

561
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی حساسیت نسبی برخی ارقام تجاری و محلی سیب درختی نسبت به سفیدک پودری در شرایط طبیعی، مقاله کوتاه

صفحات

 صفحه شروع 129 | صفحه پایان 133

چکیده

 در این تحقیق میزان مقاومت 14 رقم تجارتی سیب درختی شامل: رد دلیشز, گلدن دلیشز, گلاب کهنز, گلاب اصفهان, سلطانی, گلاب کرمانشاه, گلاب خراسان, آزایش, برابورن, فوجی, جاناتان,گالا, اینگرید ماری و دلبار استیوال در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی نسبت به سفیدک پودری مورد ارزیابی قرار گرفت. هر تیمار دارای سه تکرار و در هر کرت سه اصله درخت کشت گردید, فاصله بین تکرارها 2.5 متر و بین نهال ها در هر کرت نیز یک متر در نظر گرفته شد. ارزیابی بیماری بر اساس میزان آلودگی سطح برگ ها بود و در زمانی که علائم بیماری به حداکثر توسعه خود رسیده بودند انجام شد و تمام ارقام به سه گروه طبقه بندی گردیدند. تمام ارقام مورد آزمایش با شدت های مختلف آلوده شدند. ارقام فوجی, گلدن دلیشز, گالا, آزایش, برابورن و دلبار استیوال به ترتیب با شاخص های 30.12؛ 37.92؛ 31.71؛ 33.2؛ 42.91 و 25.78 نسبت به بیماری حساس (Susceptible) می باشند. در حالی که ارقام جاناتان, گلاب اصفهان, گلاب کرمانشاه, گلاب خراسان و گلاب کهنز در دو سال به ترتیب با شاخص های آلودگی 54.96؛ 55.57؛ 58.71؛ 53.68 و 59.42 بیشترین حساسیت (Highly susceptible) را نسبت به بیمارگر دارند و کمترین میزان آلودگی متعلق به ارقام رد دلیشز و اینگرید ماری با شاخص آلودگی 9.04 و 11.44 می باشد. این ارقام در این طبقه بندی جزو مقاوم ها (Resistance) قرار گرفتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حیدریان، احمد، و پیرمرادیان، محسن. (1391). بررسی حساسیت نسبی برخی ارقام تجاری و محلی سیب درختی نسبت به سفیدک پودری در شرایط طبیعی, مقاله کوتاه. بیماریهای گیاهی، 48(1 (پیاپی 189))، 129-133. SID. https://sid.ir/paper/393256/fa

    Vancouver: کپی

    حیدریان احمد، پیرمرادیان محسن. بررسی حساسیت نسبی برخی ارقام تجاری و محلی سیب درختی نسبت به سفیدک پودری در شرایط طبیعی, مقاله کوتاه. بیماریهای گیاهی[Internet]. 1391؛48(1 (پیاپی 189)):129-133. Available from: https://sid.ir/paper/393256/fa

    IEEE: کپی

    احمد حیدریان، و محسن پیرمرادیان، “بررسی حساسیت نسبی برخی ارقام تجاری و محلی سیب درختی نسبت به سفیدک پودری در شرایط طبیعی, مقاله کوتاه،” بیماریهای گیاهی، vol. 48، no. 1 (پیاپی 189)، pp. 129–133، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/393256/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button