مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,475
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ویژگی های فیزیکی و مکانیکی پنج رقم سیب زمینی

صفحات

 صفحه شروع 179 | صفحه پایان 187

چکیده

 در این تحقیق ویژگی های فیزیکی پنج رقم سیب زمینی رایج شامل ارقام مارفونا, آگریا, کوزیما, گرانولا و مارادونا در استان چهارمحال و بختیاری مورد بررسی قرار گرفت. جرم, حجم, سه قطر عمود بر هم, قطر متوسط هندسی, وزن مخصوص, درصد کرویت و مساحت رویه از جمله ویژگی های فیزیکی مورد بررسی بود. نتایج نشان داد که از میان ارقام مورد بررسی, رقم مارفونا دارای بیشترین وزن, قطر متوسط هندسی, حجم و مساحت رویه می باشد. بنابراین از نظر درشتی برای صادرات رقم بازار پسندی است. ناچیز بودن انحراف استاندارد وزن مخصوص رقم مارفونا, حاکی از یکنواختی مطلوب این رقم می باشد. ویژگی های فوق برای کل ارقام بصورت مخلوط نیز محاسبه و مقایسه گردید. از نظر شکل هندسی, سیب زمینی مشابه بیضی است. از آنجا که ضریب همبستگی و ضریب تبیین جرم با اقطار متقاطع, حجم و جرم با قطر متوسط هندسی, جرم باحجم, نیز جرم و حجم با مساحت رویه بالاتر از 0.9 درصد بود, روابط رگرسیونی مربوطه تعیین و ارایه گردید. بمنظور تعیین خواص مکانیکی سیب زمینی شامل انرژی لازم برای تغییر شکل و مدول الاستیک مماسی, از آزمایش سه محوری و تک محوری بهره گرفته شد. نتایج نشان داد که در موقعیت یکسان (20 درصد تغییر شکل نسبی(, فقط بین مدول الاستیک مماسی رقم آگریا و کوزیما در سطوح مختلف تنش جانبی, در سطح 5% اختلاف معنی دار وجود دارد )آزمون دو طرفه تی(, با توجه به بزرگتر بودن مقادیر میانگین مدول الاستیک مماسی رقم آگریا, می توان گفت که غده سیب زمینی رقم آگریا سفت تر از رقم کوزیما می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسحاق بیگی، علی. (1386). ویژگی های فیزیکی و مکانیکی پنج رقم سیب زمینی. دانش کشاورزی، 17(4)، 179-187. SID. https://sid.ir/paper/393400/fa

    Vancouver: کپی

    اسحاق بیگی علی. ویژگی های فیزیکی و مکانیکی پنج رقم سیب زمینی. دانش کشاورزی[Internet]. 1386؛17(4):179-187. Available from: https://sid.ir/paper/393400/fa

    IEEE: کپی

    علی اسحاق بیگی، “ویژگی های فیزیکی و مکانیکی پنج رقم سیب زمینی،” دانش کشاورزی، vol. 17، no. 4، pp. 179–187، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/393400/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button