مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

327
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

فعالیت های ضد باکتری و آنتی اکسیدانی محصولات عسل عربستان سعودی

صفحات

 صفحه شروع 490 | صفحه پایان 500

چکیده

 زمینه و هدف: مطالعه حاضر با هدف ارزیابی فعالیت های ضد باکتری و آنتی اکسیدانی برخی از محصولات عسل عربستان سعودی انجام شد. مواد و روش ها: برای این تحقیق, 60 محصول عسل تولید شده توسط عربستان سعودی برای تعیین فعالیت ضد میکروبی در برابر عوامل بیماری زای بسیار مقاوم به آنتی بیوتیک و همچنین فعالیت آنتی اکسیدانی بررسی شد. برای مقایسه از عسل مانوکا به عنوان یک استاندارد, بهره برداری شد. یافته ها: با آزمایش عسل های تولیدی عربستان سعودی, سطوح مختلف جلوگیری از رشد در برابر 5 سویه باکتری مشاهده شد. این عسل باعث جلوگیری از رشد سویه های بیماری زا استافیلوکوکوس اورئوس, اشریشیا کلی, پروتئوس ولگاریس, سیتروباکتر دایورسوس و سالمونلا انتریکا گردید. این میزان ممانعت از رشد به نوع عسل بستگی داشت. مطالعه تطبیقی عسل های عربستان سعودی نشان داد که ارتباط زیادی بین پلی فنل و فلاونوئید کل و فعالیت های مهار رادیکال وجود دارد. نتیجه گیری: تحلیل نتایج این مطالعه نشان داد که محصولات عسل عربستان سعودی توانایی مهار رشد باکتریهای بیماریزا و انجام فعالیتهای مهار رادیکال را دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    حجازی، احمد، القوطامی، فیض، القوطامی، احمد، و فواد، احب. (1399). فعالیت های ضد باکتری و آنتی اکسیدانی محصولات عسل عربستان سعودی. مجله میکروب شناسی پزشکی ایران، 14(5 )، 490-500. SID. https://sid.ir/paper/394660/fa

    Vancouver: کپی

    حجازی احمد، القوطامی فیض، القوطامی احمد، فواد احب. فعالیت های ضد باکتری و آنتی اکسیدانی محصولات عسل عربستان سعودی. مجله میکروب شناسی پزشکی ایران[Internet]. 1399؛14(5 ):490-500. Available from: https://sid.ir/paper/394660/fa

    IEEE: کپی

    احمد حجازی، فیض القوطامی، احمد القوطامی، و احب فواد، “فعالیت های ضد باکتری و آنتی اکسیدانی محصولات عسل عربستان سعودی،” مجله میکروب شناسی پزشکی ایران، vol. 14، no. 5 ، pp. 490–500، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/394660/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا