مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,493
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

598
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر تغذیه برگی اوره در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و درصد پروتیین دانه گندم سبلان

صفحات

 صفحه شروع 10 | صفحه پایان 20

چکیده

 به منظور مطالعه اثرات تغذیه برگی اوره در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و درصد پروتئین دانه در گندم دیم رقم سبلان, آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 6 تیمار, شامل: تغذیه برگی اوره به غلظت 5 درصد (20 کیلوگرم نیتروژن خالص بر هکتار) از منبع اوره در مراحل پنجه دهی, ساقه رفتن, ظهور برگ پرچم, گرده افشانی و تغذیه برگی اوره به غلظت 5 درصد توأم با 2,4-D به میزان 2 لیتر بر هکتار در زمان مبارزه با علف های هرز پهن برگ (مرحله پنجه دهی) و تیمار شاهد (بدون تغذیه برگی اوره) در 3 تکرار و به مدت 3 سال زراعی (1380-1377) در ایستگاه تحقیقات کشاورزی دیم (مراغه) به اجرا در آمد. نیتروژن به میزان 50 کیلوگرم در هکتار در تمام تیمارها مصرف گردید. نتایج این پژوهش نشان داد که تغذیه برگی اوره اثر معنی داری در افزایش درصد پروتئین دانه داشت که حداکثر درصد پروتئین دانه به میزان 1/21 درصد از تغذیه برگی اوره در مرحله ساقه رفتن به دست آمد. تغذیه برگی اوره در مرحله ظهور برگ پرچم علاوه بر افزایش درصد پروتئین دانه به میزان 2/18 درصد, عملکرد دانه نیز 24 درصد نسبت به تیمار شاهد افزایش داشت. در مجموع می توان چنین استنباط نمود که تغذیه برگی اوره در مراحل مختلف رشد می تواند در افزایش درصد پروتئین, عملکرد پروتئین دانه و عملکرد دانه گندم دیم مؤثر واقع شود و برای این منظور مناسب ترین مرحله تغذیه برگی اوره, مرحله ظهور برگ پرچم می باشد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

فیضی اصل، ولی، و ولی زاده، غلامرضا. (1383). اثر تغذیه برگی اوره در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و درصد پروتیین دانه گندم سبلان . علوم خاک و آب، 18(1)، 10-20. SID. https://sid.ir/paper/395315/fa

Vancouver: کپی

فیضی اصل ولی، ولی زاده غلامرضا. اثر تغذیه برگی اوره در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و درصد پروتیین دانه گندم سبلان . علوم خاک و آب[Internet]. 1383؛18(1):10-20. Available from: https://sid.ir/paper/395315/fa

IEEE: کپی

ولی فیضی اصل، و غلامرضا ولی زاده، “اثر تغذیه برگی اوره در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و درصد پروتیین دانه گندم سبلان ،” علوم خاک و آب، vol. 18، no. 1، pp. 10–20، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395315/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button