مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

466
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

627
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

طبقه بندی هوشمند گوشت مرغ تازه از نوع منجمد یخ زدایی شده به کمک ماشین بویایی

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 22

چکیده

 مقدمه: گوشت منبع اصلی تأمین پروتئین حیوانی مورد نیاز بدن انسان است. گوشت مرغ مصرف بالایی در جوامع بشری دارد و تازگی مهم ترین مشخصه کیفی گوشت مرغ محسوب می شود. با توجه به اهمیت تشخیص گوشت مرغ تازه از نوع منجمد یخ زدایی شده در بازار, به دستگاهی نیاز است که بتواند گوشت مرغ تازه از نوع منجمد یخ زدایی شده و به نوعی تقلب و فساد را تشخیص دهد. مواد و روش ها: در این پژوهش, یک سامانه ی قابل حمل ماشین بویایی بر پایه هشت حسگر نیمه هادی اکسید فلزی برای تشخیص گوشت مرغ تازه از نوع منجمد یخ زدایی شده مورد بررسی قرار گرفت. برای هر آزمایش مقدار 10 گرم گوشت مورد آزمایش قرار گرفت. داده های حاصل از حسگر ها, پس از پیش پردازش توسط روش های PCA و الگوریتم K نزدیک ترین همسایه (KNN) مورد تحلیل قرار گرفت. یافته ها: بر اساس نتایج روش های PCA و الگوریتم K نزدیک ترین همسایه (KNN), سامانه ماشین بویایی عملکرد مناسبی برای بررسی تازگی گوشت مرغ داشت. همچنین نتایج نمودارهای رادار و لودینگ نشان داد که بوی گوشت مرغ بیش ترین و کم ترین تأثیر را به ترتیب بر روی حسگر MQ136 و حسگر TGS822 داشت. نتیجه گیری: سامانه ماشین بویایی روشی بسیار مؤثر برای شناسایی تازگی گوشت مرغ می باشد که دلیل اصلی آن میتنی بر سرعت, هزینه کم و قابل اطمینان بودن حسگرها است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طاهری گراوند، امین، میرزائی قلعه، اسماعیل، و ایاری، فردین. (1399). طبقه بندی هوشمند گوشت مرغ تازه از نوع منجمد یخ زدایی شده به کمک ماشین بویایی. علوم غذایی و تغذیه، 17(2 (پیاپی 66) )، 13-22. SID. https://sid.ir/paper/395776/fa

    Vancouver: کپی

    طاهری گراوند امین، میرزائی قلعه اسماعیل، ایاری فردین. طبقه بندی هوشمند گوشت مرغ تازه از نوع منجمد یخ زدایی شده به کمک ماشین بویایی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛17(2 (پیاپی 66) ):13-22. Available from: https://sid.ir/paper/395776/fa

    IEEE: کپی

    امین طاهری گراوند، اسماعیل میرزائی قلعه، و فردین ایاری، “طبقه بندی هوشمند گوشت مرغ تازه از نوع منجمد یخ زدایی شده به کمک ماشین بویایی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 17، no. 2 (پیاپی 66) ، pp. 13–22، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395776/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button