مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

458
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

575
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر مهاری سه ترکیب فنلی لینالول، منتول و اوژنول بر مخمرهای عامل فساد در مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 76

چکیده

 اهداف اگرچه استفاده از مخمرها به عنوان آغازگر در صنایع غذائی متداول است اما در بعضی موارد می توانند باعث فساد محصول و کاهش کیفیت غذا شوند. مطالعه حاضر, به بررسی اثرات ضد مخمری سه ترکیب فنلی لینالول, منتول و اوژنول بر علیه 7 گونه مخمری آلوده کننده محصولات غذائی (کاندیدا آلبیکانس, کاندیدیا کفیر, کاندیدیا فاماتا, رودوتورولا گلوتینیس, کلایورومایسز فراجیلیس, دباریومایسز هانسنی و ساکارومایسز سرویزیه) پرداخته است. مواد و روش ها اثرات ضد مخمری سه ترکیب مذکور و تعیین حداقل غلظت مهاری و کشندگی به ترتیب توسط روش های انتشار دیسک و میکرودایلوشن انجام شد. یافته ها یافته ها نشان داد که هر سه ترکیب مورد مطالعه دارای اثرات ضد مخمری موثر بر روی ایزوله های مورد آزمایش بودند. اوژنول در غلظت کمتری (50 میکروگرم بر میلی لیتر) در مقایسه با دو ترکیب مورد مطالعه دیگر دارای خاصیت ضد مخمری هستند. به علاوه, حداقل غلظت مهار کنندگی برای لینالول, منتول و اوژنول به ترتیب در سویه های رودوتورولا گلوتینیس (3/58 میکروگرم بر میلی لیتر), ساکارومایسز سرویزیه (3/58 میکروگرم بر میلی لیتر) و کاندیدیا آلبیکنس (50 میکروگرم بر میلی لیتر) بود. نتیجه گیری در مجموع, می توان عنوان کرد ترکیبات فنولی طبیعی منتول, لینالول و اوژنول دارای تاثیرات سمی و ضد مخمری هستند که قادرند در غلظت های کم مانع رشد تمامی مخمرهای آلوده کننده مواد غذائی مورد مطالعه شوند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    عباس زاده، سپیده، شریف زاده، عقیل، و محمودزاده حسینی، حمیده. (1398). بررسی اثر مهاری سه ترکیب فنلی لینالول, منتول و اوژنول بر مخمرهای عامل فساد در مواد غذایی. افق دانش، 25(2 )، 71-76. SID. https://sid.ir/paper/396338/fa

    Vancouver: کپی

    عباس زاده سپیده، شریف زاده عقیل، محمودزاده حسینی حمیده. بررسی اثر مهاری سه ترکیب فنلی لینالول, منتول و اوژنول بر مخمرهای عامل فساد در مواد غذایی. افق دانش[Internet]. 1398؛25(2 ):71-76. Available from: https://sid.ir/paper/396338/fa

    IEEE: کپی

    سپیده عباس زاده، عقیل شریف زاده، و حمیده محمودزاده حسینی، “بررسی اثر مهاری سه ترکیب فنلی لینالول, منتول و اوژنول بر مخمرهای عامل فساد در مواد غذایی،” افق دانش، vol. 25، no. 2 ، pp. 71–76، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/396338/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button