APA:
کپیعباس زاده، سپیده، شریف زاده، عقیل، و محمودزاده حسینی، حمیده. (1398). بررسی اثر مهاری سه ترکیب فنلی لینالول, منتول و اوژنول بر مخمرهای عامل فساد در مواد غذایی. افق دانش، 25(2 )، 71-76. SID. https://sid.ir/paper/396338/fa
Vancouver:
کپیعباس زاده سپیده، شریف زاده عقیل، محمودزاده حسینی حمیده. بررسی اثر مهاری سه ترکیب فنلی لینالول, منتول و اوژنول بر مخمرهای عامل فساد در مواد غذایی. افق دانش[Internet]. 1398؛25(2 ):71-76. Available from: https://sid.ir/paper/396338/fa
IEEE:
کپیسپیده عباس زاده، عقیل شریف زاده، و حمیده محمودزاده حسینی، “بررسی اثر مهاری سه ترکیب فنلی لینالول, منتول و اوژنول بر مخمرهای عامل فساد در مواد غذایی،” افق دانش، vol. 25، no. 2 ، pp. 71–76، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/396338/fa