مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

4,325
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

696
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مصرف مکمل زنجبیل بر الگوی قند خون، مقاومت به انسولین و برخی از عوامل التهابی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 سابقه و هدف: دیابت ملیتوس یکی از شایع ترین بیماری های متابولیسمی است که با افزایش قند خون تظاهر می یابد. هدف از انجام این مطالعه بررسی تاثیر مصرف مکمل زنجبیل بر الگوی قند خون, مقاومت به انسولین و برخی از عوامل التهابی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 است.مواد و روش ها: این مطالعه به صورت کارآزمایی بالینی تصادفی دوسوکور کنترل شده با دارونما انجام شد. تعداد 70 بیمار دیابتی نوع 2 به صورت تصادفی در دو گروه دریافت کننده زنجبیل (35 نفر) و شاهد (35 نفر) قرار گرفتند. بیماران روزانه 1600 میلی گرم (2 کپسول 800 میلی گرمی) پودر زنجبیل یا دارونمای حاوی آرد گندم را به مدت 12 هفته مصرف نمودند. سطوح قند خون ناشتا, هموگلوبین A1C, انسولین سرم و شاخص مقاومت به انسولین (HOMA), پروستاگلاندین E2 و TNFa, پیش و پس از مداخله سنجیده و با استفاده از آزمون های آماری مقایسه شد.یافته ها: اطلاعات 63 بیمار آنالیز شد (33 نفر در گروه زنجبیل و 30 نفر در گروه شاهد). مصرف زنجبیل سبب کاهش معنی دار قند خون ناشتا (p=0.02), هموگلوبین A1C (p=0.01), انسولین سرم (p=0.00) و شاخص مقاومت به انسولین HOMA)) (p=0.00) و پروستاگلاندینE2 (p=0.00) در گروه زنجبیل در مقایسه با گروه شاهد شد.نتیجه گیری: نتایج نشان داد زنجبیل سبب بهبود الگوی قند خون و مقاومت به انسولین و همچنین کاهش پروستاگلاندین E2 در بیماران دیابتی نوع 2 شد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

آریاییان، ناهید، عربلو، طاهره، شریفی، فرانک، حسینی، آغافاطمه، و ولی زاده، مجید. (1393). تاثیر مصرف مکمل زنجبیل بر الگوی قند خون, مقاومت به انسولین و برخی از عوامل التهابی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 9(1)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/396880/fa

Vancouver: کپی

آریاییان ناهید، عربلو طاهره، شریفی فرانک، حسینی آغافاطمه، ولی زاده مجید. تاثیر مصرف مکمل زنجبیل بر الگوی قند خون, مقاومت به انسولین و برخی از عوامل التهابی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛9(1):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/396880/fa

IEEE: کپی

ناهید آریاییان، طاهره عربلو، فرانک شریفی، آغافاطمه حسینی، و مجید ولی زاده، “تاثیر مصرف مکمل زنجبیل بر الگوی قند خون, مقاومت به انسولین و برخی از عوامل التهابی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 1، pp. 1–10، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/396880/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا