مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

372
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

512
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر کیلات مس-متیونین و اسانس پونه کوهی بر عملکرد، کیفیت گوشت، پاسخ ایمنی و فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 571 | صفحه پایان 581

چکیده

 تاثیر کیلات مس-متیونین و اسانس پونه کوهی در مقایسه با آنتی بیوتیک بر عملکرد, کیفیت گوشت, پاسخ ایمنی و فراسنجه های بیوشیمیایی خون با استفاده از 240 قطعه جوجه گوشتی راس 308 در یک آزمایش فاکتوریل 2×3 با سه سطح فزودنی (فاقد افزودنی, 500 میلی گرم در کیلوگرم آنتی بیوتیک فلاووفسفولیپول و 100 میلی گرم در کیلوگرم جیره اسانس پونه کوهی) و کیلات مس-متیونین (صفر و 118 میلی گرم در کیلوگرم جیره) در قالب طرح کاملا تصادفی با شش تیمار و چهار تکرار و 10 پرنده در هر تکرار بررسی شد. در پایان دوره (42 روزگی) از هر تکرار یک پرنده نر برای انجام آزمایشات کیفیت گوشت, پاسخ ایمنی و فراسنجه های بیوشیمیایی خون نمونه گیری شد. پرندگانی که جیره حاوی کیلات مس-متیونین با فلاووفسفولیپول دریافت کردند وزن زنده بالاتری نشان دادند (0/05>P). پرندگانی که با جیره حاوی کیلات مس-متیونین تغذیه شدند, افزایش وزن بیشتر و ضریب تبدیل بهتری داشتند (0/05>P). همچنین پرندگان تغذیه شده با جیره های فاقد افزودنی و آنتی بیوتیک با و بدون کیلات مس-متیونین در مقایسه با سایر گروه ها اکسیداسیون اسید های چرب بیشتری داشتند (0/05>P). در سنین 28 و 42 روزگی بالاترین پاسخ ایمنی (تیتر آنتی بادی) در گروه کیلات مس-متیونین با اسانس پونه مشاهده شد (0/05>P). نشان داده شد, اسانس پونه به ترتیب سبب کاهش و افزایش LDL و HDL خون گردید (0/05>P). نتایج این پژوهش نشان داد, استفاده از کیلات مس-متیونین با آنتی بیوتیک, باعث بهبود بهره وری تولید و استفاده مکمل های کیلات مس-متیونین و اسانس پونه در جیره پرندگان سبب بهبود کیفیت گوشت و افزایش ایمنی گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سعید، امین، افشارمنش، محسن، و معینی، محمدسالار. (1399). بررسی اثر کیلات مس-متیونین و اسانس پونه کوهی بر عملکرد, کیفیت گوشت, پاسخ ایمنی و فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 22(4 )، 571-581. SID. https://sid.ir/paper/396946/fa

    Vancouver: کپی

    سعید امین، افشارمنش محسن، معینی محمدسالار. بررسی اثر کیلات مس-متیونین و اسانس پونه کوهی بر عملکرد, کیفیت گوشت, پاسخ ایمنی و فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1399؛22(4 ):571-581. Available from: https://sid.ir/paper/396946/fa

    IEEE: کپی

    امین سعید، محسن افشارمنش، و محمدسالار معینی، “بررسی اثر کیلات مس-متیونین و اسانس پونه کوهی بر عملکرد, کیفیت گوشت, پاسخ ایمنی و فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 22، no. 4 ، pp. 571–581، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/396946/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button