مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

273
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

476
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تدوین الگوی درونی ابعاد انعطاف پذیری تولید در صنایع غذایی بر اساس روش مدل سازی ساختاری-تفسیری

صفحات

 صفحه شروع 207 | صفحه پایان 236

کلیدواژه

مدلسازی ساختاری-تفسیری (ISM)Q1

چکیده

 بنا به توافق عمومی در ادبیات موضوع, «انعطاف ­ پذیری» تولید مفهومی چندبعدی است, که این ابعاد می­ توانند روابط درونی با یکدیگر داشته باشند و منجر به انعطاف ­ پذیری بیشتر تولید شوند. بر همین اساس, مطالعه حاضر, با هدف تدوین الگوی درونی ابعاد انعطاف­ پذیری تولید در صنایع غذایی بر اساس روش مدل سازی ساختاری-تفسیری (ISM), از نظر روش, از نوع تحقیقات توصیفی-مدل سازی و از منظر هدف, یک تحقیق کابردی بوده و در آن, ساخت و تدوین الگوی درونی ابعاد انعطاف پذیری تولید با بهره گیری از نظرات بیست تن از خبرگان آشنا به موضوع انعطاف­ پذیری تولید صورت گرفت. داده ­ ها در این بخش بر اساس پرسشنامه ویژه روش مدل سازی ساختاری-تفسیری جمع ­ آوری و برای تحلیل داده ­ ها, از روش مدل سازی ساختاری-تفسیری استفاده شد. یافته­ های تحقیق نشان داد که الگوی درونی ایجادشده برای ابعاد انعطاف­ پذیری تولید, با استفاده از روش مدل سازی ساختاری-تفسیری, به درک تعامل بین ابعاد مختلف مؤثر بر انعطاف پذیری و پیامدهای مدیریتی این ابعاد کمک می­ کند؛ در الگوی درونی ایجادشده از طریق مدل سازی ساختاری-تفسیری, «انعطاف پذیری فرآیند» و «انعطاف پذیری نیروی کار» تأثیرگذارترین (هدایت کننده ­ ترین) ابعاد انعطاف پذیری و همچنین, «انعطاف پذیری محصول» تأثیرپذیرترین (وابسته­ ترین) بعد انعطاف­ پذیری در صنایع غذایی تلقی می شوند؛ افزون بر این, افزایش کارآیی در عوامل تأثیرگذار به بهبود عوامل تأثیرپذیر و در نتیجه, به انعطاف پذیری بیشتر در صنایع غذایی می­ انجامد. . .

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شمسی، یوسف، تقی زاده، هوشنگ، و ایرانزاده، سلیمان. (1399). تدوین الگوی درونی ابعاد انعطاف پذیری تولید در صنایع غذایی بر اساس روش مدل سازی ساختاری-تفسیری. اقتصاد کشاورزی و توسعه، 28(112 )، 207-236. SID. https://sid.ir/paper/397012/fa

    Vancouver: کپی

    شمسی یوسف، تقی زاده هوشنگ، ایرانزاده سلیمان. تدوین الگوی درونی ابعاد انعطاف پذیری تولید در صنایع غذایی بر اساس روش مدل سازی ساختاری-تفسیری. اقتصاد کشاورزی و توسعه[Internet]. 1399؛28(112 ):207-236. Available from: https://sid.ir/paper/397012/fa

    IEEE: کپی

    یوسف شمسی، هوشنگ تقی زاده، و سلیمان ایرانزاده، “تدوین الگوی درونی ابعاد انعطاف پذیری تولید در صنایع غذایی بر اساس روش مدل سازی ساختاری-تفسیری،” اقتصاد کشاورزی و توسعه، vol. 28، no. 112 ، pp. 207–236، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397012/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button