APA:
کپیاحمدی، سیده میثمه، و مصلحی شاد، مریم. (1399). ارزیابی ویژگی های میکروبی, فیزیکوشیمیایی و حسی نمونه های دوغ حاوی اسانس الئورزین بنه در دوره نگهداری. میکروب شناسی مواد غذایی، 7(1 )، 50-61. SID. https://sid.ir/paper/397124/fa
Vancouver:
کپیاحمدی سیده میثمه، مصلحی شاد مریم. ارزیابی ویژگی های میکروبی, فیزیکوشیمیایی و حسی نمونه های دوغ حاوی اسانس الئورزین بنه در دوره نگهداری. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1399؛7(1 ):50-61. Available from: https://sid.ir/paper/397124/fa
IEEE:
کپیسیده میثمه احمدی، و مریم مصلحی شاد، “ارزیابی ویژگی های میکروبی, فیزیکوشیمیایی و حسی نمونه های دوغ حاوی اسانس الئورزین بنه در دوره نگهداری،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 7، no. 1 ، pp. 50–61، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397124/fa