Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

635
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

651
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی کیفیت میکروبی شیرینی های خشک عرضه شده در شهر بیرجند

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 22

چکیده

آلودگی میکروبی فراورده های شیرینی از جمله مواردی است که باعث ابتلاء انسان به انواع بیماری های قابل انتقال از راه دستگاه گوارش می شود. هدف از این تحقیق ارزیابی کیفیت میکروبی شیرینی های خشک عرضه شده در شهر بیرجند بود. بدین منظور در مجموع تعداد -100 نمونه شیرینی خشک در فواصل زمانی متفاوت, برحسب میزان تراکم شیرینی فروشی ها در مناطق مختلف شهر بصورت کاملا تصادفی نمونه گیری و در آزمایشگاه میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند طبق روش های مرجع و استاندارد ملی مورد آزمون قرار گرفتند. آنالیز آماری داده ها نشان داد که میزان آلودگی به باکتری های انتروباکتریاسه و کلی فرم به ترتیب در 13و 8 درصد نمونه ها بیشتر از حد مجاز بوده ضمن آن که هیچ یک از نمونه ها به باکتری اشریشیاکلی آلوده نبودند, علاوه بر آن 35 درصد نمونه های مورد بررسی به کپک و مخمر آلوده بودند که در این بین میزان آلودگی در 15 درصد نمونه ها بیشتر از حد مجاز بود. نتایج این تحقیق نشان داد که در مجموع 19 درصد شیرینی های خشک عرضه شده در شهر بیرجند به دلیل آلودگی میکروبی غیرقابل مصرف بودند, در نتیجه اعمال نظارت های پیشگیرانه دقیق تر ضروری است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اژدری، عطااله، و هاشم زهی، نیلوفر. (1399). ارزیابی کیفیت میکروبی شیرینی های خشک عرضه شده در شهر بیرجند. میکروب شناسی مواد غذایی، 7(3 )، 13-22. SID. https://sid.ir/paper/397138/fa

    Vancouver: کپی

    اژدری عطااله، هاشم زهی نیلوفر. ارزیابی کیفیت میکروبی شیرینی های خشک عرضه شده در شهر بیرجند. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1399؛7(3 ):13-22. Available from: https://sid.ir/paper/397138/fa

    IEEE: کپی

    عطااله اژدری، و نیلوفر هاشم زهی، “ارزیابی کیفیت میکروبی شیرینی های خشک عرضه شده در شهر بیرجند،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 7، no. 3 ، pp. 13–22، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397138/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا