APA:
کپیجهانگیر اصفهانی، حمید، شهابی قهفرخی، ایمان، و پورعطا، رحمت اله. (1398). اصلاح ویژگی آب دوستی فیلم نشاسته با استفاده هم زمان از اسید اولئیک و پرتو فرابنفش. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(4 )، 125-138. SID. https://sid.ir/paper/397187/fa
Vancouver:
کپیجهانگیر اصفهانی حمید، شهابی قهفرخی ایمان، پورعطا رحمت اله. اصلاح ویژگی آب دوستی فیلم نشاسته با استفاده هم زمان از اسید اولئیک و پرتو فرابنفش. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(4 ):125-138. Available from: https://sid.ir/paper/397187/fa
IEEE:
کپیحمید جهانگیر اصفهانی، ایمان شهابی قهفرخی، و رحمت اله پورعطا، “اصلاح ویژگی آب دوستی فیلم نشاسته با استفاده هم زمان از اسید اولئیک و پرتو فرابنفش،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 4 ، pp. 125–138، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397187/fa