APA:
کپینژادرزمجوی اخگر، راحله، و زمردی، شهین. (1399). زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و بررسی خواص کیفی ماست تهیه شده از شیر بز. میکروب شناسی مواد غذایی، 7(3 )، 82-94. SID. https://sid.ir/paper/397687/fa
Vancouver:
کپینژادرزمجوی اخگر راحله، زمردی شهین. زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و بررسی خواص کیفی ماست تهیه شده از شیر بز. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1399؛7(3 ):82-94. Available from: https://sid.ir/paper/397687/fa
IEEE:
کپیراحله نژادرزمجوی اخگر، و شهین زمردی، “زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و بررسی خواص کیفی ماست تهیه شده از شیر بز،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 7، no. 3 ، pp. 82–94، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397687/fa