مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

533
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

694
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 72

چکیده

 در تولید کشک که از محصولات لبنی سنتی ایران می باشد به دلیل شرایط بهداشتی نامناسب و زمان طولانی خشک شدن, محدودیت هایی وجود دارد. لذا با تغییر تولید از حالت سنتی به صنعتی می توان محصول استاندارد و ایمن تولید کرد. در این تحقیق, نمونه های کشک با دو روش آفتابی و هوای داغ در دماهای 50, 60 و 70 درجه سانتیگراد خشک شدند. بعد از خشک کردن, میزان ماده خشک, درصد پروتئین, چربی, خاکستر, نمک, مقدار اسیدیته, pH, aw, جذب آب نمونه ها, شمارش کل میکروبی, کلی فرم و کپک و مخمر, پارامترهای رنگ سنجی L*, a*, b*, H, C, Δ Eو سفتی نمونه ها اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که بین مقادیر پروتئین, چربی, خاکستر و نمک کشک ها اختلاف معنادار وجود ندارد (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عظیمی، یگانه، اسمعیلی، محسن، و خسروشاهی اصل، اصغر. (1397). بررسی ویژگی های فیزیکی, شیمیایی, میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(1 )، 59-72. SID. https://sid.ir/paper/397696/fa

    Vancouver: کپی

    عظیمی یگانه، اسمعیلی محسن، خسروشاهی اصل اصغر. بررسی ویژگی های فیزیکی, شیمیایی, میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(1 ):59-72. Available from: https://sid.ir/paper/397696/fa

    IEEE: کپی

    یگانه عظیمی، محسن اسمعیلی، و اصغر خسروشاهی اصل، “بررسی ویژگی های فیزیکی, شیمیایی, میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 1 ، pp. 59–72، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397696/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button