APA:
کپیعظیمی، یگانه، اسمعیلی، محسن، و خسروشاهی اصل، اصغر. (1397). بررسی ویژگی های فیزیکی, شیمیایی, میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(1 )، 59-72. SID. https://sid.ir/paper/397696/fa
Vancouver:
کپیعظیمی یگانه، اسمعیلی محسن، خسروشاهی اصل اصغر. بررسی ویژگی های فیزیکی, شیمیایی, میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(1 ):59-72. Available from: https://sid.ir/paper/397696/fa
IEEE:
کپییگانه عظیمی، محسن اسمعیلی، و اصغر خسروشاهی اصل، “بررسی ویژگی های فیزیکی, شیمیایی, میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 1 ، pp. 59–72، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397696/fa