مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,166
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

163
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات کاربرد محلول های گرم قارچ کش ایمازالیل بر خواص کمی و کیفی سیب رقم گلدن دلیشس

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 78

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر محلول های گرم قارچ کش ایمازالیل در کاهش پوسیدگی قارچی سیب رقم گلدن دلیشس در سردخانه, این تحقیق در سال 1381 در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان به اجرا درآمد. از آزمایش فاکتوریل چهار عاملی در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار, فاکتور A غلظت قارچ کش در سه سطح (0, 500 و 1000 میلی گرم در لیتر), فاکتور B دمای محلول با سه سطح (25, 38 و 45 درجه سانتی گراد), فاکتور C مدت زمان غوطه وری در محلول قارچ کش با دو سطح (1 و 2 دقیقه) و فاکتور D زمان نمونه برداری از انبار سرد با 6 سطح (0, 45, 90, 120, 150 و 180 روز) استفاده شد. میوه سیب پس از تیمار به سردخانه به دمای صفر تا 1 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 85 درصد منتقل و به مدت شش ماه نگهداری شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که غلظت قارچ کش تاثیر معنی داری بر سفتی بافت, پوسیدگی, مواد جامد قابل انحلال, و کسر رسیدگی (مواد جامد به اسید قابل تیتر کردن) داشت. همچنین کاهش وزن, سفتی بافت, و اسید قابل تیتر کردن به طور معنی داری تحت تاثیر دمای محلول قارچ کش قرار گرفت. نتایج آزمایش های ارزیابی حسی نشان داد که غلظت و دمای محلول قارچ کش تاثیر معنی داری بر بافت, رنگ, بو, و مزه دارد. به طور کلی نتایج نشان می دهد که استفاده از محلول با دمای 38 درجه سانتی گراد, قارچ کش ایمازالیل به غلظت 500 میلی گرم در لیتر به مدت 2 دقیقه سبب حفظ خصوصیات کیفی و صفات حسی میوه سیب رقم گلدن دلیشس پس از 6 ماه نگهداری در سردخانه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نیک خواه، شهره، و گنجی مقدم، ابراهیم. (1384). اثرات کاربرد محلول های گرم قارچ کش ایمازالیل بر خواص کمی و کیفی سیب رقم گلدن دلیشس. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 6(24)، 65-78. SID. https://sid.ir/paper/397826/fa

    Vancouver: کپی

    نیک خواه شهره، گنجی مقدم ابراهیم. اثرات کاربرد محلول های گرم قارچ کش ایمازالیل بر خواص کمی و کیفی سیب رقم گلدن دلیشس. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1384؛6(24):65-78. Available from: https://sid.ir/paper/397826/fa

    IEEE: کپی

    شهره نیک خواه، و ابراهیم گنجی مقدم، “اثرات کاربرد محلول های گرم قارچ کش ایمازالیل بر خواص کمی و کیفی سیب رقم گلدن دلیشس،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 6، no. 24، pp. 65–78، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397826/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button