مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

4,827
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,280
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

روش ساده اسپکتروفتومتری برای اندازه گیری فعالیت آنزیم پکتین استراز پوست پرتقال

صفحات

 صفحه شروع 213 | صفحه پایان 218

چکیده

 هدف از این پژوهش استفاده از روشی ساده برای اندازه گیری فعالیت آنزیم پکتین استراز در دمای 25 درجه سانتی گراد است. پرتقال رسیده در فصل زمستان از فروشگاه های محلی تهیه شد. پنج گرم پوست پرتقال در محلول 10 درصد سدیم کلراید و بافر فسفات 0.5 مولار هموژنیزه گردید. مخلوط هموژنیزه با 3500 دور در دقیقه, به مدت 20 دقیقه سانتریفوژ شده, محلول رویی جمع آوری, و توسط سود 0.1 مولار, pH آن به 7.25 رسانده شد. جذب هر یک از نمونه ها در طول موج 485 نانومتر توسط اسپکتروفتومتر قرائت گردید. فعالیت آنزیم پکتین استراز بر حسب میکرومول متانل تولید شده در هر دقیقه در میلی لیتر محاسبه شد. نتایج به دست آمده از این پژوهش نشان می دهد که فعالیت آنزیم پکتین استراز تا حدود 0.05 واحد آنزیمی قابل اندازه گیری است. در مقایسه با دیگر روش های استفاده شده, روش به کار رفته در این پژوهش روشی ساده, ارزان و حساس است. از این روش می توان در صنایع غذایی و صنایع تبدیلی, برای هدف های آنالیز پکتین و پکتین استراز استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قوجق، دردی، و موسوی، سیداحسان. (1381). روش ساده اسپکتروفتومتری برای اندازه گیری فعالیت آنزیم پکتین استراز پوست پرتقال. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 6(1)، 213-218. SID. https://sid.ir/paper/397959/fa

    Vancouver: کپی

    قوجق دردی، موسوی سیداحسان. روش ساده اسپکتروفتومتری برای اندازه گیری فعالیت آنزیم پکتین استراز پوست پرتقال. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1381؛6(1):213-218. Available from: https://sid.ir/paper/397959/fa

    IEEE: کپی

    دردی قوجق، و سیداحسان موسوی، “روش ساده اسپکتروفتومتری برای اندازه گیری فعالیت آنزیم پکتین استراز پوست پرتقال،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 6، no. 1، pp. 213–218، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397959/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button