APA:
کپیموحد، سارا. (1400). تاثیر خمیرترش بر ویژگی های میکروبی, شیمیایی و ارگانولپتیکی نان سنگک. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(110 )، 37-47. SID. https://sid.ir/paper/398126/fa
Vancouver:
کپیموحد سارا. تاثیر خمیرترش بر ویژگی های میکروبی, شیمیایی و ارگانولپتیکی نان سنگک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(110 ):37-47. Available from: https://sid.ir/paper/398126/fa
IEEE:
کپیسارا موحد، “تاثیر خمیرترش بر ویژگی های میکروبی, شیمیایی و ارگانولپتیکی نان سنگک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 110 ، pp. 37–47، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/398126/fa