APA:
کپیامامی فر، آریو، زنگنه، زهرا، لطیفیان، منصوره، و ارباب، زینب. (1399). ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی کیک حاوی عناب. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(103 )، 33-46. SID. https://sid.ir/paper/398568/fa
Vancouver:
کپیامامی فر آریو، زنگنه زهرا، لطیفیان منصوره، ارباب زینب. ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی کیک حاوی عناب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(103 ):33-46. Available from: https://sid.ir/paper/398568/fa
IEEE:
کپیآریو امامی فر، زهرا زنگنه، منصوره لطیفیان، و زینب ارباب، “ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی کیک حاوی عناب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 103 ، pp. 33–46، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/398568/fa