مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

189
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

78
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ترکیب پذیری عمومی و خصوصی و هتروزیس تعدادی از لاین های خیار تیپ تازه خوری به روش تجزیه دی آلل ناقص

صفحات

 صفحه شروع 107 | صفحه پایان 120

چکیده

 ارزیابی ترکیب پذیری عمومی و خصوص, هتروزیس و نحوه عمل ژن ها برای صفات زمان تا ظهور اولین گل ماده, زمان تا اولین برداشت, تعداد میوه در شاخه اصلی و طول بوته تا اولین میوه در قالب آزمایش دی آلل ناقص 7×7 با استفاده از روش دوم و چهارم در مدل ثابت گریفینک برای تعدادی از لاین های خیار در سال 1393 صورت گرفت. میانگین مربعات ترکیب پذیری عمومی و خصوصی برای تمامی صفات معنی دار بود که بیانگر اهمیت هر دو اثرات افزایشی و غالبیت ژن ها در توارث این صفات می باشد. میزان ترکیب پذیری خصوصی زمان تا ظهور اولین گل ماده و تعداد میوه در شاخه اصلی از ترکیب پذیری عمومی آن ها بیشتر بود که نشان دهنده غالب بودن عمل غیرافزایشی ژن ها بود. در صفت روز از کاشت تا اولین برداشت و طول بوته تا اولین میوه با توجه به ترکیب پذیری عمومی بالا توسط عمل افزایشی ژن ها کنترل می شوند. لاین های B12 و B10 باتوجه به ترکیب پذیری عمومی و خصوصی بالا برای تولید بذر هیبرید خیار مطلوب بوده و توصیه می گردند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرادی پور، فاطمه، الفتی، جمالعلی، حمیداغلی، یوسف، زاهدی، بهمن، و صبوری، عاطفه. (1397). بررسی ترکیب پذیری عمومی و خصوصی و هتروزیس تعدادی از لاین های خیار تیپ تازه خوری به روش تجزیه دی آلل ناقص. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، 18(2 )، 107-120. SID. https://sid.ir/paper/399292/fa

    Vancouver: کپی

    مرادی پور فاطمه، الفتی جمالعلی، حمیداغلی یوسف، زاهدی بهمن، صبوری عاطفه. بررسی ترکیب پذیری عمومی و خصوصی و هتروزیس تعدادی از لاین های خیار تیپ تازه خوری به روش تجزیه دی آلل ناقص. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)[Internet]. 1397؛18(2 ):107-120. Available from: https://sid.ir/paper/399292/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه مرادی پور، جمالعلی الفتی، یوسف حمیداغلی، بهمن زاهدی، و عاطفه صبوری، “بررسی ترکیب پذیری عمومی و خصوصی و هتروزیس تعدادی از لاین های خیار تیپ تازه خوری به روش تجزیه دی آلل ناقص،” فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، vol. 18، no. 2 ، pp. 107–120، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/399292/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button