APA:
کپیمرادی پور، فاطمه، الفتی، جمالعلی، حمیداغلی، یوسف، زاهدی، بهمن، و صبوری، عاطفه. (1397). بررسی ترکیب پذیری عمومی و خصوصی و هتروزیس تعدادی از لاین های خیار تیپ تازه خوری به روش تجزیه دی آلل ناقص. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، 18(2 )، 107-120. SID. https://sid.ir/paper/399292/fa
Vancouver:
کپیمرادی پور فاطمه، الفتی جمالعلی، حمیداغلی یوسف، زاهدی بهمن، صبوری عاطفه. بررسی ترکیب پذیری عمومی و خصوصی و هتروزیس تعدادی از لاین های خیار تیپ تازه خوری به روش تجزیه دی آلل ناقص. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)[Internet]. 1397؛18(2 ):107-120. Available from: https://sid.ir/paper/399292/fa
IEEE:
کپیفاطمه مرادی پور، جمالعلی الفتی، یوسف حمیداغلی، بهمن زاهدی، و عاطفه صبوری، “بررسی ترکیب پذیری عمومی و خصوصی و هتروزیس تعدادی از لاین های خیار تیپ تازه خوری به روش تجزیه دی آلل ناقص،” فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، vol. 18، no. 2 ، pp. 107–120، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/399292/fa