APA:
کپیهمرنگ امشی، عباس، بحری، امیرهوشنگ، خارا، حسین، و محمدی زاده، فلورا. (1398). مقایسه اثر رنگدانه آستاگزانتین, جلبک اسپیرولینا و زردچوبه بر روی رشد, شاخص های خونی, ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار ببری (Astronotus ocellatus). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، 7(1 )، 1-21. SID. https://sid.ir/paper/400014/fa
Vancouver:
کپیهمرنگ امشی عباس، بحری امیرهوشنگ، خارا حسین، محمدی زاده فلورا. مقایسه اثر رنگدانه آستاگزانتین, جلبک اسپیرولینا و زردچوبه بر روی رشد, شاخص های خونی, ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار ببری (Astronotus ocellatus). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان[Internet]. 1398؛7(1 ):1-21. Available from: https://sid.ir/paper/400014/fa
IEEE:
کپیعباس همرنگ امشی، امیرهوشنگ بحری، حسین خارا، و فلورا محمدی زاده، “مقایسه اثر رنگدانه آستاگزانتین, جلبک اسپیرولینا و زردچوبه بر روی رشد, شاخص های خونی, ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار ببری (Astronotus ocellatus)،” فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، vol. 7، no. 1 ، pp. 1–21، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/400014/fa