مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

471
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

502
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه اثر رنگدانه آستاگزانتین، جلبک اسپیرولینا و زردچوبه بر روی رشد، شاخص های خونی، ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار ببری (Astronotus ocellatus)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 21

چکیده

 در این مطالعه, اثر چهار جیره آزمایشی شامل جیره های حاوی آستاگزانتین, زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (هر یک به مقدار 100 میلی گرم در هر کیلوگرم جیره) و جیره فاقد افزودنی رنگدانه ای (شاهد) بر روی رشد, شاخص های خونی, ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار ببری (Astronotus ocellatus) مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور 120 قطعه ماهی اسکار ببری با وزن متوسط 5/0± 5/7 گرم به مدت 8 هفته با جیره های آزمایشی تغذیه شدند. در انتهای دوره برای بررسی شاخص ها, از آن ها نمونه برداری به عمل آمد. نتایج به دست آمده از تجزیه و تحلیل آماری داده ها اختلاف معنی داری را بین تیمار تغذیه شده با آستاگزانتین با سایر تیمارها از نظر شاخص های WG, FCR, SGR, BWI, افزایش طول و فعالیت لیزوزیمی نشان داد (05/0P<), ولی در سایر شاخص های ایمنی (ایمنوگلوبولین کل, IgM ), شاخص های خونی و کاروتنوئید کل اختلاف معنی داری مشاهده نشد (05/0P>). نتایج مطالعه حاضر نشان داد رنگدانه های مورد استفاده می تواند سبب بهبود شاخص های رشد, ایمنی و رنگی شدن در ماهی اسکار ببری شود که در بین این رنگدانه ها, آستاگزانتین عملکرد مطلوب تری نسبت به دیگر رنگدانه ها داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    همرنگ امشی، عباس، بحری، امیرهوشنگ، خارا، حسین، و محمدی زاده، فلورا. (1398). مقایسه اثر رنگدانه آستاگزانتین, جلبک اسپیرولینا و زردچوبه بر روی رشد, شاخص های خونی, ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار ببری (Astronotus ocellatus). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، 7(1 )، 1-21. SID. https://sid.ir/paper/400014/fa

    Vancouver: کپی

    همرنگ امشی عباس، بحری امیرهوشنگ، خارا حسین، محمدی زاده فلورا. مقایسه اثر رنگدانه آستاگزانتین, جلبک اسپیرولینا و زردچوبه بر روی رشد, شاخص های خونی, ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار ببری (Astronotus ocellatus). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان[Internet]. 1398؛7(1 ):1-21. Available from: https://sid.ir/paper/400014/fa

    IEEE: کپی

    عباس همرنگ امشی، امیرهوشنگ بحری، حسین خارا، و فلورا محمدی زاده، “مقایسه اثر رنگدانه آستاگزانتین, جلبک اسپیرولینا و زردچوبه بر روی رشد, شاخص های خونی, ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار ببری (Astronotus ocellatus)،” فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، vol. 7، no. 1 ، pp. 1–21، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/400014/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا