مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

875
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

556
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

الزامات تولید فرآورده های لبنی حلال

صفحات

 صفحه شروع 88 | صفحه پایان 96

چکیده

 سابقه و هدف: مسلمانان برای تهیه غذا از دستورالعمل غذایی اسلامی پیروی میکنند و مواد غذایی که منطبق با این دستورالعمل تهیه میشود, در گروه غذاهای حلال قرار میگیرند. برای تولید فرآورده های شیری حلال باید امولسفایرها و دیگر اجزاء افزوده شده به فرآورده شیری از منابع حلال مثل منابع گیاهی تهیه شده باشند. در تولید خامه, کره و فرآورده های چرب از امولسیفایرها برای جلوگیری از دو فاز شدن استفاده میشود که لازم است حلال باشند. در تولید انواع پنیر نیز از آنزیم ها و مواد افزودنی گوناگون استفاده میشود. آنزیم های زیادی از خوک به دست می آیند. آنزیم ها اثر مهمی بر محصولات فرعی تولید شده از پنیر مثل آب پنیر و اجزاء مشتق از آن دارند که این مواد اولیه خود میتواند بحث حلیت را در دیگر محصولات شیری نظیر دسرهای منجمد شیری نیز مورد توجه قرار دهد. مطالعه حاضر در قالب یک تحقیق کتابخانه ای و با استفاده از مقالات مرتبط در بانکهای اطلاعاتی و مطابقت با رساله مراجع و احکام انجام شده است. نتایج: با توجه به تولید و مصرف گسترده فرآورده های شیری و آشکار شدن تأثیرات منفی مواد غذایی حرام بر سلامت روح و جسم مسلمانان باید از حلیت مواد اولیه و افزودنی های مورد استفاده در این صنعت اطمینان حاصل شود و کلیه تولیدکنندگان وظیفه دارند تا برای تهیه مواد اولیه و تولید فرآورده های غذایی حلال و با کیفیت تلاش نمایند. نتیجه گیری: نتیجه گیری این مقاله, بررسی الزاماتی است که باید در تولید شیر و فرآورده های شیری مورد توجه قرار گیرد تا مصرف کنندگان نسبت به حلال بودن این محصولات غذایی اطمینان داشته باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صداقتی، مرجانه، و مورکی، نرگس. (1399). الزامات تولید فرآورده های لبنی حلال. پژوهشنامه حلال، 3(4 )، 88-96. SID. https://sid.ir/paper/401531/fa

    Vancouver: کپی

    صداقتی مرجانه، مورکی نرگس. الزامات تولید فرآورده های لبنی حلال. پژوهشنامه حلال[Internet]. 1399؛3(4 ):88-96. Available from: https://sid.ir/paper/401531/fa

    IEEE: کپی

    مرجانه صداقتی، و نرگس مورکی، “الزامات تولید فرآورده های لبنی حلال،” پژوهشنامه حلال، vol. 3، no. 4 ، pp. 88–96، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/401531/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button