APA:
کپیواحدی، وحید، هدایت ایوریق، نعمت، و خلیل وندی بهروزیار، حامد. (1399). اثر افزودن نمک های کلسیمی روغن پالم و روغن ماهی به جیره بر عملکرد, ویژگی های لاشه و کیفیت گوشت بره های نر مغانی. تحقیقات تولیدات دامی، 9(4 )، 71-80. SID. https://sid.ir/paper/401607/fa
Vancouver:
کپیواحدی وحید، هدایت ایوریق نعمت، خلیل وندی بهروزیار حامد. اثر افزودن نمک های کلسیمی روغن پالم و روغن ماهی به جیره بر عملکرد, ویژگی های لاشه و کیفیت گوشت بره های نر مغانی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1399؛9(4 ):71-80. Available from: https://sid.ir/paper/401607/fa
IEEE:
کپیوحید واحدی، نعمت هدایت ایوریق، و حامد خلیل وندی بهروزیار، “اثر افزودن نمک های کلسیمی روغن پالم و روغن ماهی به جیره بر عملکرد, ویژگی های لاشه و کیفیت گوشت بره های نر مغانی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 9، no. 4 ، pp. 71–80، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/401607/fa