مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

351
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

544
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تدوین مولفه های اصلی رکود بنگاه های صنعتی غذایی و دارویی

صفحات

 صفحه شروع 143 | صفحه پایان 171

چکیده

 هدف: در پژوهش حاضر, به تدوین مولفه های اصلی رکود بنگاه های صنعتی غذایی و دارویی با هدف طراحی مدل بومی پرداخته شده است. قلمرو مکانی این پژوهش, استان کرمانشاه است. روش: مدل پژوهش بر اساس راهبرد کیفی «نظریه داده بنیاد» تدوین شده است. برای گردآوری داده ها, از روش نمونه گیری قضاوتی و روش گلوله برفی استفاده شد. برای این منظور, با 15نفر از خبرگان حوزه های مختلف دولتی, دانشگاهی و بخش خصوصی, مصاحبه عمیق نیمه ساختارمند به عمل آمد و مصاحبه ها تا دستیابی به اشباع نظری داد ه ها, ادامه یافت. قابلیت اعتبار مصاحبه ها از طریق روش مثلث سازی به تایید رسید. برای تحلیل داده ها نیز, از روش استراوس و کوربین استفاده شد. یافته ها: مدل بومی رکود بنگاه های صنعتی غذایی و دارویی, از عوامل گوناگونی تاثیر می پذیرد. این عوامل به سه دسته طبقه بندی شدند که عبارت اند از: شرایط علی (ضعف مهارت های مدیریتی, اداره سنتی کسب وکارها و ضعف در سازمان سازی, ضعف در تدوین و اجرای استراتژی های مدیریت بازار و غیره), مداخله گر (تامین منابع مالی, درک درست تصمیم سازان و سیاست گذاران, تناسب زنجیره تولید با صنایع بالادستی و غیره) و زمینه ای (دغدغه های اجتماعی فرهنگی, سیاسی, تکنولوژیکی و غیره). برای این عوامل می توان در دو سطح کلان و بنگاه, پیامدهای مختلفی مطرح کرد. نتیجه گیری: کنش های شناسایی شده به عنوان مولفه های راهبردی در مدل عبارت اند از: دغدغه های حوزه فروش, تولید و تامین, ضعف برندینگ و هویت سازی, ضعف جذب نیروی توانمند و کاهش توان رقابتی بنگاه که در نهایت به بی انگیزگی فعالان, کاهش اشتغال پایدار, ایجاد مانع روانی برای تازه واردان در سطح کلان و افزایش بدهی های مالی, تعدیل نیروی انسانی, کاهش ارزش ویژه برند, کاهش ارزش دارایی ها و اعتبار بنگاه و تشدید اختلاف میان شرکای کلیدی در سطح بنگاه منجر می شوند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیری، صبا، نادری، نادر، محمدی فر، یوسف، و رضایی، بیژن. (1399). تدوین مولفه های اصلی رکود بنگاه های صنعتی غذایی و دارویی. مدیریت صنعتی، 12(1 )، 143-171. SID. https://sid.ir/paper/401884/fa

    Vancouver: کپی

    امیری صبا، نادری نادر، محمدی فر یوسف، رضایی بیژن. تدوین مولفه های اصلی رکود بنگاه های صنعتی غذایی و دارویی. مدیریت صنعتی[Internet]. 1399؛12(1 ):143-171. Available from: https://sid.ir/paper/401884/fa

    IEEE: کپی

    صبا امیری، نادر نادری، یوسف محمدی فر، و بیژن رضایی، “تدوین مولفه های اصلی رکود بنگاه های صنعتی غذایی و دارویی،” مدیریت صنعتی، vol. 12، no. 1 ، pp. 143–171، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/401884/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button