APA:
کپیسیدمحمودزاده، امین، و احمدی دستگردی، آسیه. (1399). تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی, آنتی اکسیدانی و حسی دسر لبنی شکلاتی کم کالری. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 12(2 )، 13-24. SID. https://sid.ir/paper/402384/fa
Vancouver:
کپیسیدمحمودزاده امین، احمدی دستگردی آسیه. تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی, آنتی اکسیدانی و حسی دسر لبنی شکلاتی کم کالری. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1399؛12(2 ):13-24. Available from: https://sid.ir/paper/402384/fa
IEEE:
کپیامین سیدمحمودزاده، و آسیه احمدی دستگردی، “تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی, آنتی اکسیدانی و حسی دسر لبنی شکلاتی کم کالری،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 12، no. 2 ، pp. 13–24، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/402384/fa