APA:
کپینجاتی راد، آی تکین، مقیمی، معصومه، رضایی، راحیل، و بخش آبادی، حمید. (1399). بررسی تأثیر پیش تیمارهای مختلف بر قدرت آنتی اکسیدانی و برخی از ترکیبات شیمیایی عصاره حاصل از میوه های ولیک. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(105 )، 113-122. SID. https://sid.ir/paper/402753/fa
Vancouver:
کپینجاتی راد آی تکین، مقیمی معصومه، رضایی راحیل، بخش آبادی حمید. بررسی تأثیر پیش تیمارهای مختلف بر قدرت آنتی اکسیدانی و برخی از ترکیبات شیمیایی عصاره حاصل از میوه های ولیک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(105 ):113-122. Available from: https://sid.ir/paper/402753/fa
IEEE:
کپیآی تکین نجاتی راد، معصومه مقیمی، راحیل رضایی، و حمید بخش آبادی، “بررسی تأثیر پیش تیمارهای مختلف بر قدرت آنتی اکسیدانی و برخی از ترکیبات شیمیایی عصاره حاصل از میوه های ولیک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 105 ، pp. 113–122، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/402753/fa