مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,344
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان کلسترول سرم و ارتباط آن با چربیهای دریافتی

صفحات

 صفحه شروع 69 | صفحه پایان 77

چکیده

 کلسترول و بخصوص کلسترول LDL بزرگترین نقش را در ایجاد بیماریهای قلبی - عروقی بعهده دارد. از مهمترین عوامل محیطی موثر روی این بیماریها تغذیه فرد می باشد.جهت اطلاع از میزان کلسترول سرم و ارتباط آن با میزان کلسترول و چربیهای دریافتی مطالعه ای از نوع Cross Sectional روی 628 نفر زن و مرد 65-35 ساله ساکن مناطق بیستگانه شهر تهران انجام شد.نتایج بدست آمده نشان داد که در  59.6درصد موارد کلسترول تام و در 59 درصد موارد کلسترول LDL بترتیب کمتر از 200 و 130 میلی گرم در دسی لیتر می باشد که برای سلامتی بسیار مناسب تشخیص داده شده است. برعکس میزان کلسترول HDL در 63.6 درصد زنان و 81.9 درصد مردان زیر 40 میلی گرم در دسی لیتر است و این امر باعث می شود تا نسبت بین کلسترول LDL به کلسترول HDL که یکی از عوامل مهم خطر بیماریهای عروق محسوب می شود بالا رود.بررسی وضع تغذیه این افراد نشان داد که بیش از 50 درصد جمعیت بیشتر از 75 گرم چربی در روز مصرف می کند که دو سوم آن از نوع اشباع است. مقدار کلسترول دریافتی در 90 درصد جمعیت در محدوده مقدار توصیه شده که 300 گرم است می باشد.از لحاظ آماری ارتباط معنی داری بین چربیهای دریافتی و کلتسرول سرم مشاهده نگردید. از این مطالعه نتیجه گرفته شد که هیپرکلسترولمی در کمتر از 10 درصد جمعیت مشاهده میشود ولی کمبود کلسترول HDL بسیار قابل توجه بوده و باید بعنوان یک عامل خطر مهم در جمعیت ایرانی مورد توجه قرار گیرد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عاقلی، نسرین، و موحدی، آریو. (1380). بررسی میزان کلسترول سرم و ارتباط آن با چربیهای دریافتی. مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان، 10(38-37)، 69-77. SID. https://sid.ir/paper/40319/fa

    Vancouver: کپی

    عاقلی نسرین، موحدی آریو. بررسی میزان کلسترول سرم و ارتباط آن با چربیهای دریافتی. مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان[Internet]. 1380؛10(38-37):69-77. Available from: https://sid.ir/paper/40319/fa

    IEEE: کپی

    نسرین عاقلی، و آریو موحدی، “بررسی میزان کلسترول سرم و ارتباط آن با چربیهای دریافتی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان، vol. 10، no. 38-37، pp. 69–77، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/40319/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button