Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

373
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

446
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف پودر شوید در مقایسه با آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فلور میکروبی روده در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 609 | صفحه پایان 618

چکیده

 این پژوهش به منظور بررسی اثر سطوح مختلف پودر شوید بر عملکرد, پاسخ ایمنی و فلور میکروبی روده جوجه های گوشتی و با استفاده از 420 قطعه جوجه نر یک روزه سویه راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار و شش تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره شاهد, جیره های حاوی سطوح 0. 2, 0. 5 و یک درصد پودر شوید و جیره حاوی 200 میلی گرم در کیلوگرم آنتی بیوتیک فلاوومایسین بود. افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی جوجه های تغذیه شده با جیره حاوی آنتی بیوتیک و سطوح 0. 5 و یک درصد پودر شوید بیشتر از سایر پرندگان بود (0. 05>P). میزان چربی شکمی در پرندگان تغذیه شده با جیره حاوی یک درصد پودر شوید کمتر از پرندگان تغذیه شده با جیره حاوی آنتی بیوتیک و شاهد بود (0. 05>P). شمار کلنی های اشریشیاکلی و لاکتوباسیلوس در پرندگان تغذیه شده با جیره های حاوی تمامی سطوح پودر شوید به ترتیب کمتر و بیشتر از پرندگان تغذیه شده با جیره شاهد و حاوی آنتی بیوتیک بود (0. 05>P). تیتر ثانویه پادتن علیه گلبول قرمز گوسفند در پرندگان تغذیه شده با یک درصد پودر شوید بیشتر از پرندگان تغذیه شده با جیره شاهد بود (0. 05>P). پرندگان تغذیه شده با جیره های حاوی پودر شوید در چالش با ویروس نیوکاسل و آنفلوآنزا تیتر آنتی بادی بالاتری نسبت به پرندگان تغذیه شده با آنتی بیوتیک و شاهد تولید کردند (0. 05>P). بر اساس نتایج این پژوهش, استفاده از 0. 5 یا یک درصد پودر شوید در جیره عملکرد رشد, پاسخ سیستم ایمنی و محیط میکروبی روده جوجه های گوشتی را بهبود می بخشد و می تواند به عنوان جایگزین مناسب با آنتی بیوتیک محرک رشد استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شهرامی، احسان، جباری راد، محمد، حسینی، سیدعبداله، و افتخاری، مهدی. (1399). تاثیر سطوح مختلف پودر شوید در مقایسه با آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد, پاسخ ایمنی و فلور میکروبی روده در جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 22(4 )، 609-618. SID. https://sid.ir/paper/403487/fa

    Vancouver: کپی

    شهرامی احسان، جباری راد محمد، حسینی سیدعبداله، افتخاری مهدی. تاثیر سطوح مختلف پودر شوید در مقایسه با آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد, پاسخ ایمنی و فلور میکروبی روده در جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1399؛22(4 ):609-618. Available from: https://sid.ir/paper/403487/fa

    IEEE: کپی

    احسان شهرامی، محمد جباری راد، سیدعبداله حسینی، و مهدی افتخاری، “تاثیر سطوح مختلف پودر شوید در مقایسه با آنتی بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد, پاسخ ایمنی و فلور میکروبی روده در جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 22، no. 4 ، pp. 609–618، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/403487/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا