APA:
کپیسیدآبادی، محمدمهدی، کاشانی نژاد، مهدی، صادقی ماهونک، علیرضا، و مقصودلو، یحیی. (1395). بررسی تاثیر فرآیند غشایی اولترافیلتراسیون بر خصوصیات کیفی آب نارنج. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(52)، 119-129. SID. https://sid.ir/paper/404065/fa
Vancouver:
کپیسیدآبادی محمدمهدی، کاشانی نژاد مهدی، صادقی ماهونک علیرضا، مقصودلو یحیی. بررسی تاثیر فرآیند غشایی اولترافیلتراسیون بر خصوصیات کیفی آب نارنج. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(52):119-129. Available from: https://sid.ir/paper/404065/fa
IEEE:
کپیمحمدمهدی سیدآبادی، مهدی کاشانی نژاد، علیرضا صادقی ماهونک، و یحیی مقصودلو، “بررسی تاثیر فرآیند غشایی اولترافیلتراسیون بر خصوصیات کیفی آب نارنج،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 52، pp. 119–129، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/404065/fa