مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,546
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

660
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استخراج و ارزیابی مولکولی پروتئین های عمده غشای خارجی بروسلا آبورتوس S99

صفحات

 صفحه شروع 174 | صفحه پایان 179

چکیده

 سابقه و هدف: بروسلا باکتری گرم منفی, کوکوباسیل, هوازی, درون سلولی اختیاری, غیرمتحرک و فاقد اسپور می باشد. که طیف گسترده ای از حیوانات و همچنین انسان را آلوده می نماید. امروزه پروتئین های غشای خارجی (OMPs)  بروسلا به عنوان ساختارهای ایمونوژنیک جهت طراحی و تولید واکسن زیر واحدی برای پیشگیری از بروسلوزیس انسانی مورد توجه قرار گرفته اند.مواد و روش ها: پروتئین های عمده غشای خارجی از سویه صاف بروسلا آبورتوس S99 از سلول های سونیکه شده به واسطه اولتراسانتریفیگاسیون و پیش هضم آنزیمی با لیزوزیم, استخراج و به وسیله کروماتوگرافی تبادل یونی و ژل فیلتراسیون به طور خالص تخلیص شدند. مقدار کل پروتئین تخلیص شده توسط دستگاه نانودراپ اندازه گیری شد. با استفاده از SDS–PAGE, پروفایلی از پروتئین های غشای خارجی بروسلا آبورتوس S99 به دست آمد که بر اساس وزن مولکولی از یکدیگر تفکیک شدند. در الگوی الکتروفورتیکی به دست آمده, پورین ها تخلیص شدند. در نهایت آزمون پیروژنی و سمیت غیرنرمال طبق پروتکل سازمان بهداشت جهانی روی نمونه های تخلیص شده انجام شد.نتایج: غلظت پروتئین های عمده غشای خارجی استخراج شده در این مطالعه برابر 6.27 mg/ml بود که با توجه به الگوی الکتروفورتیک به دست آمده از SDS–PAGE, وزن مولکولی نمونه استخراج شده در محدوده 36-38 کیلو دالتون می باشد. بر اساس وزن مولکولی محاسبه شده, این پروتئین ها در گروه پورین ها قرار می گیرند. نتیجه آزمون پیروژنی و سمیت غیرنرمال روی نمونه ها منفی بود.نتیجه گیری: روش به کار رفته در این مطالعه به منظور تخلیص پروتئین های عمده غشای خارجی بروسلا آبورتوس S99 با غلظت بالا روشی مناسب و کارآمد بوده و با استفاده از این روش, پورین های باکتری به صورت اختصاصی قابل استخراج می باشند. نتیجه آزمون پیروژنی و سمیت غیرنرمال بی زیانی مصرف آنها را در مدل های حیوانی و مصارف انسانی تایید می نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کرمی، سحر، سیادت، سیدداور، تبرایی، بهمن، نوروزیان، داریوش، هرزندی، ناصر، آقاصادقی، محمدرضا، رضوی، محمدرضا، سادات، سیدمهدی، شریفات سلمانی، علی، نجاتی، مهدی، کرد افشاری، علیرضا، و مشیری، ارفع. (1388). استخراج و ارزیابی مولکولی پروتئین های عمده غشای خارجی بروسلا آبورتوس S99. فیض، 13(3 (پی در پی 51))، 174-179. SID. https://sid.ir/paper/40530/fa

    Vancouver: کپی

    کرمی سحر، سیادت سیدداور، تبرایی بهمن، نوروزیان داریوش، هرزندی ناصر، آقاصادقی محمدرضا، رضوی محمدرضا، سادات سیدمهدی، شریفات سلمانی علی، نجاتی مهدی، کرد افشاری علیرضا، مشیری ارفع. استخراج و ارزیابی مولکولی پروتئین های عمده غشای خارجی بروسلا آبورتوس S99. فیض[Internet]. 1388؛13(3 (پی در پی 51)):174-179. Available from: https://sid.ir/paper/40530/fa

    IEEE: کپی

    سحر کرمی، سیدداور سیادت، بهمن تبرایی، داریوش نوروزیان، ناصر هرزندی، محمدرضا آقاصادقی، محمدرضا رضوی، سیدمهدی سادات، علی شریفات سلمانی، مهدی نجاتی، علیرضا کرد افشاری، و ارفع مشیری، “استخراج و ارزیابی مولکولی پروتئین های عمده غشای خارجی بروسلا آبورتوس S99،” فیض، vol. 13، no. 3 (پی در پی 51)، pp. 174–179، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/40530/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button