Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

402
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

430
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر تلقیح باکتریایی و اندازه ذرات سیلاژ ذرت با رطوبت بالا بر مصرف، گوارش پذیری، فراسنجه های شکمبه ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 45

چکیده

 این تحقیق به منظور بررسی تاثیر تلقیح باکتریایی در سیلاژهای با اندازه ذرات درشت و ریز با ماده خشک کم, بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی سیلاژها و مصرف, گوارش پذیری و فراسنجه های شکمبه ای در گوسفند کرمانی انجام شد. نزدیک به 1200 کیلو گرم ذرت علوفه ای با اندازه ریز و درشت (به ترتیب 8 و 16 میلی متر) برداشت شد. در هنگام تهیه سیلاژ, 50 درصد علوفه ذرت ریز و درشت با تلقیح باکتریایی فرآوری شدند. سیلوها بعد از 45 روز باز و استفاده شدند. چهار گوسفند نر دو ساله کرمانی با میانگین وزنی 6/1± 1/36 کیلوگرم در در قالب طرح مربع لاتین با آرایه فاکتوریل 2×2 با چهار دوره 21 روزه مورد استفاده قرار گرفتند. در جیره های آزمایشی نسبت علوفه به کنسانتره 50: 50 بود و عبارت بودند از: 1) جیره دارای سیلاژ ذرت درشت تلقیح شده, 2) جیره دارای سیلاژ ذرت درشت تلقیح نشده, 3) جیره دارای سیلاژ ذرت ریز تلقیح شده و 4) جیره دارای سیلاژ ذرت ریز تلقیح نشده. پایداری هوازی در سیلاژهای تلقیح شده و سیلاژهایی با اندازه درشت بیشتر بود (05/0>P). مصرف ماده خشک, ماده آلی, الیاف نامحلول در شوینده ی خنثی و اسیدی و الیاف موثر فیزیکی و گوارش پذیری الیاف نامحلول در شوینده ی اسیدی در جیره های دارای سیلاژ ریز بیشتر بود (05/0>P). تولید پروتین میکروبی در سیلاژهای با اندازه ریز بیشتر از سیلاژهای با اندازه درشت بود (05/0>P). زمان جویدن در جیره های دارای سیلاژ ریز بیشتر بود (05/0>P). نتایج نشان داد تلقیح باکتریایی سبب افزایش پایداری هوازی سیلاژهای با ماده خشک کم شد, امّا مصرف مواد مغذّی و تولید پروتئین میکروبی در جیره های سیلاژ ریز بیشتر بود (05/0>P).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دهقانی، محسن، شریفی حسینی، محمدمهدی، دیانی، امید، و مداحیان، علی. (1399). تاثیر تلقیح باکتریایی و اندازه ذرات سیلاژ ذرت با رطوبت بالا بر مصرف, گوارش پذیری, فراسنجه های شکمبه ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند. پژوهش های تولیدات دامی، 11(27 )، 35-45. SID. https://sid.ir/paper/405382/fa

    Vancouver: کپی

    دهقانی محسن، شریفی حسینی محمدمهدی، دیانی امید، مداحیان علی. تاثیر تلقیح باکتریایی و اندازه ذرات سیلاژ ذرت با رطوبت بالا بر مصرف, گوارش پذیری, فراسنجه های شکمبه ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1399؛11(27 ):35-45. Available from: https://sid.ir/paper/405382/fa

    IEEE: کپی

    محسن دهقانی، محمدمهدی شریفی حسینی، امید دیانی، و علی مداحیان، “تاثیر تلقیح باکتریایی و اندازه ذرات سیلاژ ذرت با رطوبت بالا بر مصرف, گوارش پذیری, فراسنجه های شکمبه ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 11، no. 27 ، pp. 35–45، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/405382/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا