APA:
کپیقورچی، تقی، جمشیدی رودباری، آمنه، و کاظمی، فاطمه. (1398). بررسی ویژگی های پروتئین ذرت فرآوری شده با مدل نورفور. پژوهش های تولیدات دامی، 10(25 )، 25-30. SID. https://sid.ir/paper/405424/fa
Vancouver:
کپیقورچی تقی، جمشیدی رودباری آمنه، کاظمی فاطمه. بررسی ویژگی های پروتئین ذرت فرآوری شده با مدل نورفور. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1398؛10(25 ):25-30. Available from: https://sid.ir/paper/405424/fa
IEEE:
کپیتقی قورچی، آمنه جمشیدی رودباری، و فاطمه کاظمی، “بررسی ویژگی های پروتئین ذرت فرآوری شده با مدل نورفور،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 10، no. 25 ، pp. 25–30، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/405424/fa