APA:
کپیرفیع، محمدرضا، و دهقانی، علی. (1398). بررسی تاثیر دور آبیاری در مراحل مختلف فنولوژی بر ویژگی های کمی و کیفی و بهره وری مصرف آب کنجد. پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، 26(5 )، 21-39. SID. https://sid.ir/paper/405434/fa
Vancouver:
کپیرفیع محمدرضا، دهقانی علی. بررسی تاثیر دور آبیاری در مراحل مختلف فنولوژی بر ویژگی های کمی و کیفی و بهره وری مصرف آب کنجد. پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1398؛26(5 ):21-39. Available from: https://sid.ir/paper/405434/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا رفیع، و علی دهقانی، “بررسی تاثیر دور آبیاری در مراحل مختلف فنولوژی بر ویژگی های کمی و کیفی و بهره وری مصرف آب کنجد،” پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 26، no. 5 ، pp. 21–39، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/405434/fa