APA:
کپیغلامی آهنگران، مجید، پورمهدی، اویس، قهرمانی چرمهینی، اکرم، و احمدی دستگردی، آسیه. (1399). ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور. میکروب شناسی مواد غذایی، 7(4 )، 12-18. SID. https://sid.ir/paper/405747/fa
Vancouver:
کپیغلامی آهنگران مجید، پورمهدی اویس، قهرمانی چرمهینی اکرم، احمدی دستگردی آسیه. ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1399؛7(4 ):12-18. Available from: https://sid.ir/paper/405747/fa
IEEE:
کپیمجید غلامی آهنگران، اویس پورمهدی، اکرم قهرمانی چرمهینی، و آسیه احمدی دستگردی، “ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 7، no. 4 ، pp. 12–18، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/405747/fa