APA:
کپیاحمدیان مسک، سهیلا، طباطبایی یزدی، فریده، مرتضوی، سیدعلی، و کوچکی، آرش. (1398). بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(4 (پیاپی 58) )، 395-406. SID. https://sid.ir/paper/406169/fa
Vancouver:
کپیاحمدیان مسک سهیلا، طباطبایی یزدی فریده، مرتضوی سیدعلی، کوچکی آرش. بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(4 (پیاپی 58) ):395-406. Available from: https://sid.ir/paper/406169/fa
IEEE:
کپیسهیلا احمدیان مسک، فریده طباطبایی یزدی، سیدعلی مرتضوی، و آرش کوچکی، “بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 4 (پیاپی 58) ، pp. 395–406، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406169/fa