Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

681
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

602
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تکامل مراحل لاروی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) با تاکید بر تعیین زمان تغذیه فعال

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 این مطالعه به تعیین مراحل تکامل لاروی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) که یکی از مهم ترین گونه های بومی سواحل جنوبی دریای خزر می باشد و زمان شروع تغذیه این ماهی پرداخته است. در این بررسی نمونه برداری لاروها بصورت روزانه از زمان تفریخ تا روز بیست و ششم انجام شد. نمونه ها در فرمالین تثبیت و اندازه گیری های مربوطه همچون طول کل, طول کیسه زرده, طول باله ها و سبیلک ها, طول سر, قطر چشم, طول پوزه و دهان با استفاده از لوپ مجهز به میکرومتر انجام پذیرفت. طی این مطالعه, مشخص شد با افزایش سن, اندازه کیسه زرده کاهش یافته و در نهایت در روز پانزدهم پس از تفریخ با متوسط طول کل 7/25 میلی متر جذب گردید. ملانین پلاگ در لاروها در دمای 20 درجه سانتی گراد, چهار روز پس از تفریخ با متوسط طول کل 3/15 میلی متر در انتهای لوله گوارشی تجمع یافت, در روز هشتم پس از تفریخ با متوسط طول کل 3/21 میلی متر با باز شدن منفذ مخرج, توده ملانینی شروع به دفع شدن کرد و در روز دهم پس از تفریخ با متوسط طول کل 8/22 میلی متر به طور کامل دفع شد. با توجه به نتایج این بررسی جهت افزایش نرخ رشد و بازماندگی, افزایش مقاومت و همچنین برای جلوگیری از گرسنگی و هم نوع خواری لاروها, توصیه می شود تغذیه تاسماهی ایرانی در دمای 20-18 درجه سانتی گراد از روز 10-8 پس از تفریخ آغاز گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ایمانی، مهین، و فلاحتکار، بهرام. (1396). تکامل مراحل لاروی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) با تاکید بر تعیین زمان تغذیه فعال. پژوهش های جانوری (زیست شناسی ایران)، 30(3 )، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/406220/fa

    Vancouver: کپی

    ایمانی مهین، فلاحتکار بهرام. تکامل مراحل لاروی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) با تاکید بر تعیین زمان تغذیه فعال. پژوهش های جانوری (زیست شناسی ایران)[Internet]. 1396؛30(3 ):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/406220/fa

    IEEE: کپی

    مهین ایمانی، و بهرام فلاحتکار، “تکامل مراحل لاروی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) با تاکید بر تعیین زمان تغذیه فعال،” پژوهش های جانوری (زیست شناسی ایران)، vol. 30، no. 3 ، pp. 0–0، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406220/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا