APA:
کپیانصاری، مهدیه، و حجتی، سیدمحمودرضا. (1397). بهینه سازی استخراج و میکروانکپسولاسیون آنتوسیانین حاصل از پوست پیاز قرمز وکلم قرمز. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(1 )، 73-91. SID. https://sid.ir/paper/406792/fa
Vancouver:
کپیانصاری مهدیه، حجتی سیدمحمودرضا. بهینه سازی استخراج و میکروانکپسولاسیون آنتوسیانین حاصل از پوست پیاز قرمز وکلم قرمز. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(1 ):73-91. Available from: https://sid.ir/paper/406792/fa
IEEE:
کپیمهدیه انصاری، و سیدمحمودرضا حجتی، “بهینه سازی استخراج و میکروانکپسولاسیون آنتوسیانین حاصل از پوست پیاز قرمز وکلم قرمز،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 1 ، pp. 73–91، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406792/fa