مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

7,694
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,420
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی رابطه مصرف طولانی مدت روغن حیوانی با چربی های خون

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 32

چکیده

 سابقه و هدف: با توجه به اهمیت و نقش چربی های خون با بروز بیماریهای قلبی و عروقی و عوارض شناخته شده آن و عدم گزارش یک تحقیق از نقش روغن حیوانی (روغن زرد) ایرانی با وضعیت چربی های خون, این تحقیق در مناطق روستایی بیرجند انجام گرفت.مواد و روشها: تحقیق به روش همگروهی بر روی 30 نفر زن و مرد روستایی که به طور عمده, روند مصرفی آنها روغن حیوانی (گروه مورد) و تعداد 30 نفر زن و مرد روستایی که به طور عمده روغن نباتی جامد استفاده می کردند صورت پذیرفت. خصوصیات فردی, فعالیت های اجتماعی و بیماری های اعضای دو گروه مشابه بود. خون ناشتای هر یک از افراد دو گروه که به طور تصادفی انتخاب شده بودند, اخذ و میزان کلسترول تام, تری گلیسریدی, HLD و LLD دو گروه مقایسه و با t-test مورد قضاوت آماری قرار گرفت.یافته ها: اعضای دو گروه به لحاظ سن, جنس و سایر عوامل مرتبط با سطح چربی های خون دو گروه مشابه بوده و یا اختلاف آنها به لحاظ آماری معنی دار نبود. میزان کلسترول تام در مصرف کنندگان روغن نباتی جامد 232±7.6 و در مصرف کنندگان روغن حیوانی 195.3±40.9 بود (P<0.001) و میزان سایر شاخص های چربی در مصرف کنندگان روغن حیوانی از حداقل 8 و حداکثر 20 درصد کمتر از مصرف کنندگان روغن نباتی جامد بود.نتیجه گیری و توصیه ها: مصرف طولانی مدت چربی حیوانی موجب کاهش سطح چربی های خون می شود. انجام تحقیق مشابه در سایر مناطق را توصیه می نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    جعفرنژاد، مجید، یاوری، معصومه، و سعادت جو، سیدعلیرضا. (1380). بررسی رابطه مصرف طولانی مدت روغن حیوانی با چربی های خون. فیض، 5(3 (پی در پی 19))، 29-32. SID. https://sid.ir/paper/40684/fa

    Vancouver: کپی

    جعفرنژاد مجید، یاوری معصومه، سعادت جو سیدعلیرضا. بررسی رابطه مصرف طولانی مدت روغن حیوانی با چربی های خون. فیض[Internet]. 1380؛5(3 (پی در پی 19)):29-32. Available from: https://sid.ir/paper/40684/fa

    IEEE: کپی

    مجید جعفرنژاد، معصومه یاوری، و سیدعلیرضا سعادت جو، “بررسی رابطه مصرف طولانی مدت روغن حیوانی با چربی های خون،” فیض، vol. 5، no. 3 (پی در پی 19)، pp. 29–32، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/40684/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button