APA:
کپیبدیعی، فوژان، مفتون آزاد، ندا، معدنی، صغری، و شاه امیریان، مریم. (1398). تاثیر پلاستی سایزرهای مختلف بر قهوه ای شدگی و ساختار میکروسکوپی انجیر نیمه مرطوب رقم سبز استهبان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(2 )، 97-108. SID. https://sid.ir/paper/406841/fa
Vancouver:
کپیبدیعی فوژان، مفتون آزاد ندا، معدنی صغری، شاه امیریان مریم. تاثیر پلاستی سایزرهای مختلف بر قهوه ای شدگی و ساختار میکروسکوپی انجیر نیمه مرطوب رقم سبز استهبان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(2 ):97-108. Available from: https://sid.ir/paper/406841/fa
IEEE:
کپیفوژان بدیعی، ندا مفتون آزاد، صغری معدنی، و مریم شاه امیریان، “تاثیر پلاستی سایزرهای مختلف بر قهوه ای شدگی و ساختار میکروسکوپی انجیر نیمه مرطوب رقم سبز استهبان،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 2 ، pp. 97–108، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406841/fa