APA:
کپیمیرعرب رضی، سعید، معتمدزادگان، علی، شهیدی، سیداحمد، و رشیدی نژاد، علی. (1398). بهبود ویژگی های ژلی آلبومین سفیده تخم مرغ با افزودن صمغ دانه ریحان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(4 )، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/406844/fa
Vancouver:
کپیمیرعرب رضی سعید، معتمدزادگان علی، شهیدی سیداحمد، رشیدی نژاد علی. بهبود ویژگی های ژلی آلبومین سفیده تخم مرغ با افزودن صمغ دانه ریحان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(4 ):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/406844/fa
IEEE:
کپیسعید میرعرب رضی، علی معتمدزادگان، سیداحمد شهیدی، و علی رشیدی نژاد، “بهبود ویژگی های ژلی آلبومین سفیده تخم مرغ با افزودن صمغ دانه ریحان،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 4 ، pp. 1–12، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406844/fa