APA:
کپیفتاحی، رضا، قنبرزاده، بابک، و دهقان نیا، جلال. (1398). مقایسه ی ویژگی های ضدمیکروبی و فیزیکی شیمیایی فیلم های امولسیونی بر پایه ی کربوکسی-متیل سلولز حاوی ماکرو و نانوامولسیون اسانس روغنی دارچین. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(4 )، 45-57. SID. https://sid.ir/paper/406845/fa
Vancouver:
کپیفتاحی رضا، قنبرزاده بابک، دهقان نیا جلال. مقایسه ی ویژگی های ضدمیکروبی و فیزیکی شیمیایی فیلم های امولسیونی بر پایه ی کربوکسی-متیل سلولز حاوی ماکرو و نانوامولسیون اسانس روغنی دارچین. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(4 ):45-57. Available from: https://sid.ir/paper/406845/fa
IEEE:
کپیرضا فتاحی، بابک قنبرزاده، و جلال دهقان نیا، “مقایسه ی ویژگی های ضدمیکروبی و فیزیکی شیمیایی فیلم های امولسیونی بر پایه ی کربوکسی-متیل سلولز حاوی ماکرو و نانوامولسیون اسانس روغنی دارچین،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 4 ، pp. 45–57، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406845/fa