APA:
کپینجف غفاری، طاهره، و حسینی قابوس، سیدحسین. (1398). اثر تغییر مقدار چربی بر ویژگی های شیمیایی و رئولوژیکی ماست حاوی پودر سیب زمینی ترشی در طی زمان نگهداری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(4 )، 153-169. SID. https://sid.ir/paper/406846/fa
Vancouver:
کپینجف غفاری طاهره، حسینی قابوس سیدحسین. اثر تغییر مقدار چربی بر ویژگی های شیمیایی و رئولوژیکی ماست حاوی پودر سیب زمینی ترشی در طی زمان نگهداری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(4 ):153-169. Available from: https://sid.ir/paper/406846/fa
IEEE:
کپیطاهره نجف غفاری، و سیدحسین حسینی قابوس، “اثر تغییر مقدار چربی بر ویژگی های شیمیایی و رئولوژیکی ماست حاوی پودر سیب زمینی ترشی در طی زمان نگهداری،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 4 ، pp. 153–169، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406846/fa